+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Perusopetus » Alakoulut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2017 » Kesäkuu » Uusia näkökulmia Seinäjoen perusopetuksen hyvinvointi- ja yksinäisyystutkimukseen

Uusia näkökulmia Seinäjoen perusopetuksen hyvinvointi- ja yksinäisyystutkimukseen

7.6.2017, klo 11:32

Uusi tutkimusraportti 2017 jatkaa vuonna 2014 Seinäjoella aloitetun lapsiin ja nuoriin kohdistuneen tutkimuksen tulosten julkituomista.

Kiusaamista tapahtuu edelleen huolimatta kaikesta, mitä sen kitkemiseksi on tehty ja tehdään. Katsottiin tarpeelliseksi selvittää, onko olemassa kokonaisia oppilasryhmiä, joille oman paikan löytäminen koulussa ja muissa tärkeissä yhteisöissä on vaikeaa joidenkin sellaisten yhteiskunnallisten tekijöiden vuoksi, joihin he eivät itse pysty vaikuttamaan.

Seinäjoen perusopetuksessa tehtiin vuonna 2014 tutkimus, joka kohdistui oppilaiden kokemaan hyvinvointiin sekä hyvinvointia estäviin ja lisääviin tekijöihin.

.... jatkuu liitteenä olevassa tiedotteessa


Tiedote 7.6.2017 (pdf, 0.57 Mt)

Professori Leena Koivusillan esitys tiedotustilaisuudessa (pdf, 0.82 Mt)

Tutukimusraportti 2017 (pdf, 1.2 Mt)Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja