+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Perusopetus » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Lokakuu » Chengdu Education Bureau vierailee Seinäjoella

Chengdu Education Bureau vierailee Seinäjoella

24.10.2019, klo 10:58

Kiinalaisen Chengdun yhteistyökaupungin koulupuolen johto vierailee Seinäjoella 24. ja 25. lokakuuta 2019.

Vierailu on jatkumoa viime kesänä Seinäjoelta Chengduun tehtyyn tutustumismatkaan. Tuolloin seinäjokisten opetuspalveluiden delegaatio tutustui eri kouluasteisiin ja kävi neuvotteluja paikallisten viranomaisten kanssa. Kesäkuun vierailulla Chengdussa allekirjoitettiin Memorandum of Understanding- eli MOU-sopimuksia eri kouluasteiden välille.

Mukana vierailussa ovat kaupungin varhaiskasvatus, päiväkoti Jump, Marttilan koulu, Seinäjoen lyseo, Seinäjoen lukio, Sedu sekä Seinäjoen Ammattikorkeakoulu. Kiinalaiset ovat erittäin kiinnostuneita suomalaisesta koulujärjestelmästä ja Seinäjoen kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluista. Vierailun aikana on tarkoitus keskustella ja neuvotella yhteistyön toteuttamisesta. Tämän lisäksi delegaatio vierailee kumppanikouluissaan Seinäjoella.


Delegaatio tutustuu Marttilan koulun kirjastoon.Lisätietoja:

perusopetusjohtaja Jari Jaskari, p. 044 418 1270

apulaisrehtori Marika Ojala, p. 050 517 9867


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja