+
Tulosta
Etusivu

Rytmi-instituutti

Kiinnostaako bändi? Haluaisitko olla laulaja, basisti, kitaristi, kiipparisti tai rumpali?

Rytmi-instituutti antaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta rytmimusiikissa. Opetus on lapsille ja nuorille tarkoitettua, opetussuunnitelman (pdf, 0.16 Mt) mukaista, tasolta toiselle etenevää opetusta. Yleisen oppimäärän tehtävänä on kehittää sellaisia oppilaan tietoja ja taitoja, joita hän tarvitsee elämän eri aloilla, ja jotka antavat hänelle valmiuksia hakeutua myöhempiin opintoihin. Opetuksen järjestämisestä vastaa Seinäjoen kansalaisopisto.

Rytmimusiikissa pääpaino on ryhmäopetuksessa. Opetus on jaettu ryhmän kehityskaarta noudatellen tasoihin opetussuunnitelman mukaan.Instrumentiksi voi valita kitaran, basson, rummut, koskettimet, laulun tai puhaltimet.

  • Esiopetuksessa eli rockari-ryhmissä annetaan rytmimusiikin varhaiskasvatusta 5–6-vuotiaille.
  • Valmiuksia bändiopiskelulle haetaan ryskäri-ryhmissä 7–9-vuotiaana.
  • Noin 10-vuotiaana aloitetaan varsinaiset bändiopinnot, joihin kuuluu viikottain sekä bändi- että yksityissoittotunteja.

Oppilasvalinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikkaa voidaan hakea ilmoittautumalla jonoon vapautuville opiskelijapaikoille netissä osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/seinajoki/search.php?l

Vapautuvat opiskelijapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä oppilaan ikä, soitintoive ja mahdollinen aikaisempi harrastuneisuus huomioiden. Opetusryhmiä täydennetään uuden lukukauden alkaessa tai koulutuksen järjestäjän tarpeelliseksi katsomana ajankohtana lukuvuoden aikana. Oppilaaksi hyväksymisestä ilmoitetaan opiskelijalle henkilökohtaisesti.


Opiston toimisto on avoinna:
ma–to 8.30–18.00 ja pe klo 8.30–15.30

Yhteystiedot:

Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

p. 06 416 2892, 06 416 2463, 06 416 2893 tai 06 416 2528

kansalaisopistoseinajoki.fi