+
Tulosta
Etusivu

Kuvataide

Taide- ja musiikkikoulu Luovaamo - Kuvataide

Sähköiseen ilmoittautumiseen pääset suoraan oheisesta linkistä.

Luovaamon kuvataide antaa yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta, joka on ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua, opetussuunnitelman (pdf, 0.29 Mt) mukaista, tasolta toiselle etenevää tavoitteellista opetusta. Tavoitteena on kehittää oppilaan tietoja ja taitoja, joita hän tarvitsee elämän eri aloilla, ja jotka antavat hänelle valmiuksia hakeutua myöhempiin opintoihin.

Opetuksen järjestämisestä vastaa Seinäjoen kansalaisopisto.

Oppilasvalinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikkaa haetaan ilmoittautumalla jonoon vapautuville opiskelijapaikoille Opistopalvelut-sivulta pikahakunumerolla 59001. Oppilaspaikkaa voi myös hakea täyttämällä hakemuslomake (pdf, 0.01 Mt) ja toimittamalla se Seinäjoen kansalaisopiston toimistoon.

Opetusryhmiin on jatkuva haku. Uusia oppilaita otetaan ryhmien oppilastilanteen mukaan. Täytä sähköinen tai kirjallinen ilmoittautumislomake, niin olemme yhteydessä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä toimistosihteeriin.

Oppilas sijoitetaan oman ikäluokkansa mukaiseen ryhmään, jossa on tilaa.

Kurssien hinnat:

  • Alle kouluikäiset (5-7 v.) 90 euroa /lukukausi
  • Opintokokonaisuudet 1-5 (8–12 v.) 90 euroa/lukukausi
  • Teemaopinnot: Piirustus ja maalaus; piirustus ja grafiikka; piirustus, maalaus ja muotoilu; maalaus; keramiikka (13–18-v.) 120 euroa/lukukausi

Sisaralennus 20 euroa normaalihinnasta / kausi. Molemmat sisarukset saavat alennuksen.


Käyntiosoite:

Pellervonkatu 6,

60100 Seinäjoki

Päätoiminen henkilöstö:

Taideaineiden opettaja TaM Mikko Hakomäki
p. 06 416 2767

Toimistosihteeri Katja Ania
p. 06 416 2892