+
Tulosta
Etusivu

Tietotekniikka- ja mediakurssit

Seinäjoen kansalaisopisto tarjoaa lukuisan joukon erilaisia tietotekniikan ja median kursseja. Kursseille voivat osallistua
kaikenikäiset ja - taitoiset tietotekniikan perus- ja edistyneempien taitojen oppimisesta kiinnostuneet opiskelijat.

Tietotekniikkakurssit

Tietotekniikan opetuksen tavoitteena on antaa perusvalmiuksia tietotekniikan eri osa-alueiden oppimiseen ja uuden tekniikan hyödyntämiseen. Erilaisilla lyhytkursseilla on mahdollisuus täydentää ja päivittää osaamistaan. Tarjolla on mm. tietotekniikan perusteita kurssi- ja kerhomuotoisina ja yksilöohjauksen, lyhytkursseja sovellusten käyttöön, tablet-tietokoneiden ja älypuhelimien käyttöä, sosiaalisen median sekä valokuvauksen ja kuvankäsittelyn perusteita.

Katso sähköisestä oppaastamme lukuvuoden 2019-2020 tietotekniikkakurssiemme tarjonta.

Tietotekniikan hyödyntäminen työelämässä

Kurssitarjontamme koostuu kysynnän mukaisesti peruskäytön ja sovellusten koulutuksiin. Järjestämme myös maksullista opetustoimintaa kohderyhmälle sopivaksi räätälöityinä kursseina. Olethan huomannut, että voit hyödyntää yksilöohjausta oman työpaikkasi pienryhmille. Ota yhteyttä tieto- ja viestintätekniikan suunnittelijaopettajaan niin etsimme ja muokkaamme tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Mediataidot

Valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn liittyviä kursseja on runsaasti tarjolla. Kursseja löytyy lähtien alkeista vaativampaankin kuvaukseen. Kursseilla on mahdollisuus oppia myös valokuvien järjestämistä, valokuva-albumien tekemistä, kuvien skannausta, videokuvausta ja oman videoelokuvan tekemistä.

Katso mediakurssitarjontamme sähköisestä oppaastamme.

Sosiaalisen median kursseila opit taitoja, jotka hyödyttävät sinua niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Yhteystiedot

Suunnittelijaopettaja
Aino Pätsi
aino.patsiseinajoki.fi
06 416 2496, 044 425 5319


Opiston toimisto on avoinna:

ma-pe klo 8.30-15.30


Yhteystiedot:

Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

p. 06 416 2892, 06 416 2463, 06 416 2893 tai 06 416 2528

kansalaisopistoseinajoki.fi