+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Kansalaisopisto » Lukuvuoden opintotarjonta

Lukuvuoden opintotarjonta

Lukuvuoden 2018-2019 aikana tarjotaan noin 1050 erilaista pitkä- ja lyhytkestoista kurssia, joita järjestetään koko Seinäjoen alueella.

Ilmoittautuminen Opistopalvelut -sivulta
Sähköinen opinto-ohjelma

Harrastuspainotteisten opintojen lisäksi voi opiskella myös pätevöittävillä tai ammatillisluonteisilla kursseilla, kuten ensiapu, navigointi, hygieniapassi, atk-ajokortti, yleiset kielitutkinnot ja järjestyksenvalvoja.

Seinäjoen kansalaisopisto toteuttaa vuosittain avoimen yliopiston opintoja yhteistyössä muiden alueen avoimia korkeakouluopintoja tarjoavien organisaatioiden kanssa.

Senioreille, eläkeläisille, maahanmuuttajille ja erityisryhmien edustajille järjestetään kohdennettuja koulutuksia. Osaan näistä koulutuksista on mahdollista hakea Opetushallituksen rahoitustukea, mikä mahdollistaa kohderyhmiin kuuluville alennetun kurssimaksun. Toisen- ja korkea-asteen opiskelijoille järjestetään kursseja, joita suunnitellaan yhdessä opiskelijoiden edustajien kanssa.

Kansalaisopisto järjestää lukuvuoden aikana myös useita yleisöluentoja, joista osa on maksuttomia.

Ellet löydä sopivaa kurssia meidän tarjonnastamme ehdota kurssia tai katso mitä muut alueen aikuiskoulutuksen järjestäjät tarjoavat: www.aikuiskoulutusep.fi


Opiston toimisto on avoinna:

ma–pe 8.30–15.30Yhteystiedot:

Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

p. 06 416 2892, 06 416 2463, 06 416 2893 tai 06 416 2528

kansalaisopistoseinajoki.fi