+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Kansalaisopisto » Kehittämistoiminta ja yhteistyö

Kehittämistoiminta ja yhteistyö

Seinäjoen kansalaisopisto tekee laajasti ja monipuolisesti yhteistyötä eri tahojen kanssa niin kurssien suunnittelussa ja toteuttamisessa kuin kehittämistoiminnassakin.

Kursseja ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan usein eri kohderyhmiä edustavien järjestöjen tai yhdistysten sekä Seinäjoen kaupungin muiden yksikköjen kanssa (mm. kulttuuri- ja kirjastotoimi, liikunta- ja nuoristoimi, ikäkeskus, kansainvälistymispalvelut). Kansalaisopistoon voi kuka tahansa ottaa yhteyttä ja esittää toimintaideansa tai -toiveensa, ja jos resurssit sen sallivat ja käytännön asiat järjestyvät, voidaan vaikapa uusi kurssi käynnistää nopeallakin aikataululla.

Kansalaisopiston omat kehittämishankkeet liittyvät laatutyöhön, kestävään kehitykseen, turvallisuuteen, kansainvälistymiseen sekä hakevan toiminnan uusien toimintatapojen kokeilemiseen.

Yhteistyöhankkeissa jokin muu taho on hankkeen koordinaattori ja kansalaisopisto aktiivinen osa hankkeen toimijaverkostoa. Etelä-Pohjanmaan alueella kehittämishankkeissa yhteistyötä tehdään tiiviisti etenkin vapaan sivistystyön toimijoiden kesken, mutta myös muiden aikuiskoulutusta järjestävien organisaatioiden sekä työ- ja elinkeinohallinnon kanssa.


Opiston toimisto on avoinna:

ma-pe klo 8.30-15.30


Yhteystiedot:

Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

p. 06 416 2892, 06 416 2463, 06 416 2893 tai 06 416 2528

kansalaisopistoseinajoki.fi