+
Tulosta
Etusivu

Ohjauspalvelu

26.3.2020, klo 13:23

Maksuton ohjauspalvelu auttaa sinua tunnistamaan omat kykysi, osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi.

Löydetään yhdessä asioita, joista saat iloa ja voimaa! Ohjauspalvelumme toimii normaalisti etäpalveluna. Varaa aikasi ottamalla yhteyttä Lottaan, p. 044 425 5485 / lotta.lahtiseinajoki.fi tai Annen, p. 050 512 9821 / anne.kevatjokiseinajoki.fi

Jos et saa meitä heti kiinni, älä huoli, otamme kyllä yhteyttä!

Voit ilmoittautua ohjauspalveluun myös opistopalvelut-sivustolta

Ohjauspalvelu auttaa sinua tunnistamaan omat kykysi, osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi Onko läheiselläsi tai itselläsi vielä harrastus hukassa? Mitä sinä haluaisit elämältäsi? Vastaako nykytila toiveitasi, vai kaipaatko mahdollisesti tukea ja ohjausta mahdollisen elämänmuutoksen toteuttamisessa. Nostetaan yhdessä nämä esiin ja tehdään suunnitelma niiden hyödyntämiseksi. Jos perheessä on työttömyyttä, opisto mahdollistaa opiskelun kursseillamme puoleen hintaan ja lapsille jopa maksutta harrastussetelillä. Ilmoittaudu ja otamme yhteyttä ja etsitään sinulle tai läheisellesi oma harrastus. Pienet ihmeet saavat aikaan suuria muutoksia!


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja