+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Kansalaisopisto » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2020 » Maaliskuu » TÄRKEÄ KORONAVIRUSTIEDOTE

TÄRKEÄ KORONAVIRUSTIEDOTE

13.3.2020, klo 12:46

Tiedotetta päivitetty 2.4.

Valtakunnallisten suositusten perusteella olemme selvittämässä kansalaisopiston kurssitoiminnan jatkumista. Seinäjoen kansalaisopisot seuraa aktiivisesti tilanteen kehittymistä. Valtioneuvoston linjausten mukaisesti keskiviikosta 18.3. alkaen kaikki Seinäjoen kansalaisopiston lähiopetus on keskeytetty 13.5. saakka. Tällä hetkellä näyttää siltä, että lähiopetuksena kurssit eivät jatku enää tällä kevätlukukaudella. Seuraa kuitenkin tiedotustamme mahdollisesta etäopetustarjonnasta. Katso myös videoitamme YouTube-kanavaltamme, mm. liikunnan ja kädentaitojen aiheista. Ilmoitamme erikseen ryhmille, joilla opetus voi jatkua esim. etä- tai verkko-opetuksena. Myös kansalaisopiston toimisto palvelee ainoastaan puhelimitse ja sähköpostilla, Opistotalo on valtioneuvoston/AVIn määräysten mukaisesti suljettu.

Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8.30-15.30
puhelimitse: 06 416 2440
sähköpostilla: kansalaisopistoseinajoki.fi
Chatissa ma-pe klo 10-12

Pahoittelemme poikkeustilanteesta johtuvaa harmia ja pyydämme kärsivällisyyttä tämän meitä kaikkia koskevan haastavan tilanteen keskellä.

Seuraa tiedotusta jatkon osalta nettisivuillamme www.seinajoki.fi/kansalaisopisto

Tätä tiedotetta päivitetään tilanteen muuttuessa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Pystyykö hakemaan omat taulupohjat pois jotka on jätetty kansalaisopistolle kuivamaan? (Väinölänkatu 22)

Fiia 18.03.2020, klo 13:01
1