+
Tulosta
Etusivu

Työnantajalle

Linke-hankkeen tavoitteena on rekrytointipalveluiden ja yritysyhteistyön kehittäminen yhdessä alueen yritysten, Seinäjoen kaupungin Työllisyyspalvelut Avantin, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston sekä Into Seinäjoki Oy:n kanssa. Linke-hanke palvelee työnantajaa:

Rekrytointiapu ja tuki työsuhteen alkutaipaleella

Linke-hankkeen henkilöstö on apuna rekrytointiprosessissa ja neuvoo tarvittaessa sopimusten ja lomakkeiden täyttämisessä. Lisäksi työnantajalle tarjotaan tukea tarvittaessa työntekijän ohjaamiseen.

Taloudellinen tuki

Linke-hankkeen palvelut ovat yritykselle maksuttomia. Tarvittaessa hankkeen kautta on mahdollista tukea työnhakijan työllistämistä
- työkokeilun
- palkkatuen tai
- oppisopimuskoulutuksen ja palkkatuen yhdistelmällä.
Lisäksi hankkeen kautta on mahdollista hankkia työhön tarvittavia korttikoulutuksia työnhakijalle.

Koulutukset ja messut

Linke-hanke järjestää työnantajille suunnattuja erilaisia koulutuksia sekä rekrytointiin liittyviä tapahtumia ja messuja. Messuille osallistumalla työnantaja saa näkyvyyttä ja tapaa potentiaalisia työnhakijoita.

Mediahuomio ja yrityskummit

Mukana olevat yritykset saavat alueellista positiivista mediahuomiota vastuullisena työnantajana. Hankkeen kautta työllistävät yritykset julkaistaan sopimuksen mukaisesti myös www.seinajoki.fi/linke -sivuilla.

Yhteistyö

Linke-hanke tekee yhteistyötä Into Seinäjoki Oy:n, Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, alueen hankkeiden, oppilaitosten ja muiden työllisyyden hoidon ja rekrytoinnin parissa toimivien tahojen kanssa.


LINKE-väylä

Keskuskatu 23

60100 Seinäjoki

linkeseinajoki.fi

Ota yhteyttä!

Hankekoordinaattori Tiina Jokela-Lyly, p. 044 4700459,

tiina.jokela-lylyseinajoki.fi


Yrityskoordinaattori Sami Valpas, p. 044 4700395

sami.valpasseinajoki.fi


Työvalmentaja Laura Mäki-Reinikka, p. 044 4700493

laura.maki-reinikkaseinajoki.fi