+
Tulosta
Etusivu

Työnhakijalle

Linke-hankkeen tavoitteena on tukea työnhakija-asiakkaan työ- ja opiskeluvalmiuksia. Hankkeen kokonaisuuteen kuuluvat asiakkaan yksilöllisen kokonaistilanteen ja valmiudet huomioiva ammattitaitoinen ohjaus, tuki ja kannustus työ- ja opiskeluvalmiuksien kehittymiseksi sekä osaamisen ja työ- ja koulutusvaihtoehtojen kartoittamiseksi.

Kohderyhmänä ovat Seinäjoella asuvat pitkään työttömänä olleet työnhakijat. Asiakastyö toteutetaan sekä yksilö- ja ryhmätyöhönvalmennuksena yhdessä hanke-työntekijöiden kanssa. Hankkeessa tehdään tiivistä yritysyhteistyötä. Hankkeen kautta on mahdollisuus mm. palkkatukeen, työkokeiluun tai esim. oppisopimuskoulutuksen ja palkkatuen yhdistelmään.

Linke-valmennus

Linke-valmennuksen aikana osallistujat tutustuvat nykypäivän työnhakuun ja saavat käytännön vinkkejä siihen, miten, missä ja millä tavalla työnantajia lähestytään. Valmennuksessa opitaan markkinointia ja sitä, miten voi tuoda omaa osaamistaan ja motivaatiotaan parhaiten esille omalla tyylillään.

Valmennuksessa on mukana kouluttajan lisäksi Linke-hankkeen työvalmentaja, jolta osallistuja saa myös henkilökohtaista ohjausta omaan työnhakuunsa. Linke-valmennuksia alkaa noin joka toinen kuukausi, kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Linke-pajat

Linke-pajoja järjestetään säännöllisesti, noin kerran kuukaudessa. Pajoissa päivitetään ansioluettelot sekä valmistaudutaan työnhakuun mm. harjoittelemalla työhaastattelutilanteita etukäteen. Linkitytkö jo seuraavaan pajaan?

Linke-tapahtumat

Linke-hanke järjestää työnhakijoille sekä työnantajille suunnattuja tilaisuuksia ja tapahtumia, kuten esimerkiksi Linke-rekrytointimessuja. Seuraa netti- ja FB -sivujamme!


LINKE-väylä

Keskuskatu 23

60100 Seinäjoki

linkeseinajoki.fi

Ota yhteyttä!

Hankekoordinaattori Tiina Jokela-Lyly, p. 044 4700459,

tiina.jokela-lylyseinajoki.fi


Yrityskoordinaattori Sami Valpas, p. 044 4700395

sami.valpasseinajoki.fi


Työvalmentaja Laura Mäki-Reinikka, p. 044 4700493

laura.maki-reinikkaseinajoki.fi