+
Tulosta
Etusivu

Ajankohtaista

Linke -rekrymessut 13.4.2016

Linke -rekrymessujen tavoitteena on auttaa työnantajia uuden henkilöstön rekrytoinnissa ja antaa työtä etsiville monipuolinen näkymä Etelä-Pohjanmaan työmarkkinoista. Messut ovat työtä tarjoavan työnantajan ja työpaikkaa etsivän työnhakijan kohtaamispaikka. Rekrymessuilla yritykset voivat rekrytoida uusia työntekijöitä niin vakituisiin työtehtäviin, sijaisuuksiin kuin kausitöihinkin. Rekrymessuille osallistumalla yritykset voivat keskittää rekrytointiprosessinsa messujen yhteyteen ja näin säästää aikaansa.

Linke -rekrymessut järjestää Linke-hanke/Työllisyyspalvelut Avanti, Into Seinäjoki Oy sekä Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto.

Lisätietoja Linke -rekrymessuista

esitteestä. (pdf, 1.24 Mt)

Näytteilleasettajat Linke -rekrymessuilla 2016

Työ&Tekijät -rekrymessut 20.1.2016 klo 16-20.30

Seinäjoki Areenalla Opinlakeus-koulutusmessujen yhteydessä järjestettävät rekrymessut ovat kohtauspaikka alueen yrityksille sekä uusia mahdollisuuksia kartoittaville tekijöille. Rekrymessuilla näytteilleasettajina olevilla yrityksillä on tarjolla työmahdollisuuksia vakituisista työtehtävistä kesätöihin ja sijaisuuksiin. Työvoiman tarpeitaan esittelee kaikkiaan 14 työnantajaa. Lisäksi mukana ovat Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät esittelemässä omistajanvaihdospalveluaan, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus ja TE-palvelut kertomassa muista avoimista työmahdollisuuksista ja palveluistaan sekä Seinäjoen kaupunki, jonka osastolta saa tietoa Työllisyyspalvelut Avantin ja Linke-hankkeen palveluista sekä Seinäjoen kaupungin kesätyömahdollisuuksista. Esite (pdf, 0.61 Mt)

Työnhakijalle rekrymessut tarjoavat mahdollisuuden tutustua yrityksiin ja niiden avoinna oleviin työmahdollisuuksiin. Rekrymessuilla onkin esillä monipuolisesti eri alojen työmahdollisuuksia teollisuudesta, sosiaali- ja terveysalalta, kaupan alalta, hotelli- ja ravintola-alalta, myynti- ja markkinointialalta sekä huvipuiston kausitehtävistä. Mukana on myös Seinäjoen Asuntomessut, joka hakee messuoppaita ja lipunmyyjiä. Kaikkiaan messuilla mukana olevilla yrityksillä on tarjolla lähes 2000 avointa työpaikkaa!

Näytteilleasettajat Työ&Tekijät -rekrymessuilla 2016:


Tulossa: Työ&Tekijät -rekrymessut

Linke-hanke järjestää yhdessä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa Työ&Tekijä -rekrymessut ke 20.1.2016 klo 16-20.30. Rekrymessut järjestetään Seinäjoki Areenan kokoustiloissa samaan aikaan Areena-tilassa olevien Opinlakeus-koulutusmessujen kanssa. Rekrymessut kiinnostavat niin kesätöitä hakevia, opintojaan ja tulevaa ammattiaan suunnittelevia kuin ammattitaitoisia työnhakijoita.

Rekrymessuilla yritykset/työnantajat esittelevät organisaatiotaan ja rekrytointitarpeitaan nyt ja tulevaisuudessa. Messut ovatkin työnantajan ja työnhakijan kohtauspaikka, ja samalla yksi keino rakentaa myönteistä yrityskuvaa ja esitellä työnhakijoille organisaatiota, toimialaa ja sen tarjoamia työtehtäviä. Messuilla voidaan rekrytoida uusia tekijöitä niin vakituisiin tehtäviin kuin kesätöihinkin. Osallistumalla messuille organisaatio voi keskittää rekrytointiprosessinsa tapahtuman yhteyteen ja näin säästää aikaansa.

Työnantajalla on mahdollisuus varata rekrymessuilta oma näytteilleasettajapöytä yksin tai yhdessä muiden yritysten kanssa. Vielä ehtii ilmoittautua 10.12.2015 mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tomi Kohtanen, puh. 040 512 2586, email: tomi.kohtanen@kauppakamari.fi.

Seinäjoen kaupungin osastolla esittäytyvät Seinäjoen kaupungin rekrytoinneista vastaavat tahot. Ilmoittautumiset Seinäjoen kaupungin osastolle 31.12.2015 mennessä: Johanna Olsson, puh. 044 470 0395, email: johanna.olsson@seinajoki.fi.

TyoTekija_20.01.2015.pdf (pdf, 0.32 Mt)

Ryhmävalmennukset käynnistyvät 11/2015

Linke-hankkeen ensimmäiset ryhmävalmennukset alkavat marraskuussa 2015. Ensimmäinen ryhmä 23.11. - 9.12.2015, toinen ryhmä alkaa tammikuussa 2016. Linke-valmennus on suunnattu seinäjokisille työttömille työnhakijoille, jotka ovat saaneet yli 300 päivää työmarkkinatukea. Valmennuksen toteuttaa Voimavarasto.

Ensimmäisen ryhmän ohjelma (pdf, 0.51 Mt)

Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit!


LINKE-väylä

Keskuskatu 23

60100 Seinäjoki

linkeseinajoki.fi

Ota yhteyttä!

Hankekoordinaattori Tiina Jokela-Lyly, p. 044 4700459,

tiina.jokela-lylyseinajoki.fi


Yrityskoordinaattori Sami Valpas, p. 044 4700395

sami.valpasseinajoki.fi


Työvalmentaja Laura Mäki-Reinikka, p. 044 4700493

laura.maki-reinikkaseinajoki.fi