+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2020 » Helmikuu » Tuottaja Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan

Tuottaja Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navettaan

11.2.2020, klo 16:34

Meillä on töitä! Seinäjoki kasvaa vauhdikkaasti ja on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Menestyksen pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät perinteet yhdessä tekemisen taidossa auttavat sinuakin onnistumaan. Seinäjoella voit rohkeasti toteuttaa ideasi ja unelmasi.

Nyt Seinäjoen rikkaassa ja elävässä kulttuurielämässä on alkamassa uusi jakso, kun Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta avaa ovensa maaliskuussa 2020.

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut hakee jämäkkää ja osaavaa tuottajaa

Työskentely-ympäristönäsi toimii maaliskuussa ovensa avaava uniikki Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta. Kalevan Navetan tuottajana sinulla on huikea mahdollisuus päästä luomaan taloon uusia käytäntöjä ja toimintatapoja kulttuuripalveluiden osaavan tiimin kanssa. Toivomme, että olet osaava tuottaja, pidät aikataulut hyppysissäsi ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ryhmien kanssa.

Kalevan Navetan tuottaja toimii mm. talossa tilaisuuksia järjestävien tahojen tuotantojen tukena ja yhteyshenkilönä. Ääni- ja valotekniikan osaaminen on iso plussa, tekniikkaa pelkäämätön asenne välttämätön. Myös hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ovat tärkeät tämän pestin hoidossa.

Sinulla on:

  • intoa ja näkemystä olla mukana kehittämässä Seinäjoen kulttuuri- ja taide-elämää
  • soveltuva koulutus esimerkiksi kulttuurialalta

Tarjoamme:

  • ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa suuntaviivoja uuden kulttuuritalon toiminnalle
  • innostuneen työyhteisön Seinäjoen kulttuuripalveluissa

Lähetä hakemus mahdollisine suosituksineen 26.2. klo 15 mennessä osoitteeseen kulttuuriseinajoki.fi

Työ alkaa 1.4. (tai sopimuksen mukaan huhtikuussa) ja kestää 31.12.2020 saakka. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työn tekemistä varten ajokortista ja auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Koeaika on 4 kuukautta. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa:
kulttuuritoimenjohtaja Leena Kråknäs p. 040 774 8559

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja