+
Tulosta
Etusivu

Perhehoidon sosiaaliohjaajan virka

2.12.2019, klo 13:39

Seinäjoen kaupungin lastensuojelun sijaishuollon työryhmään on haettavana sosiaaliohjaajan tehtävä. Kyseessä on uusi virka. Työ alkaa vuoden 2020 alussa.

Perhehoidon sosiaaliohjaajan tehtävä on itsenäinen vastuutehtävä. Työn tärkein tehtävä on toimeksiantosuhteisten perhehoitajien tukemisessa. Sisältönä tuessa on erityisesti vuorovaikutustyön ja kohtaamisen vahvistaminen. Lisäksi perhehoitajan tuki keskittyy lapsen hoidon ja kasvatuksen vahvistamiseen, syntymävanhempien kohtaamiseen sekä lapsen verkostojen kanssa tehtävään työhön.

Työ tehdään perhehoitajien tarpeiden mukaan ajallisesti ja paikallisesti joustavasti viikkotyöajan puitteissa. Ohjaajan tukena on vahva tehtäväänsä sitoutunut ammattilaistyöryhmä joka koostuu sijaishuollon sosiaalityöntekijöistä. Etätyötä voi tehdä, mikäli se työtehtäviin sopii.

Kelpoisuutena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain mukainen sosiaaliohjaaja (sosionomi AMK tai sosionomi YAMK). Arvostamme työkokemusta muun muassa lastensuojelusta, sijaishuollosta tai perhehoidosta. Hakijalla on osaamista vuorovaikutustyön ohjaamisesta ja hyvät yhteistyötaidot.

Palkkaus on KVTES:n mukainen. Oma auto on tarpeen.
Rikosrekisteriote on esitettävä ja laillisuustodistus sekä terveydenhoitajan todistus. Koeaika 6 kk.

Haku kuntarekry.fi (työavain 264217)
Haku päättyy 16.12.2019 kello 12.00

Lisätiedot: lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi, sukunimi.etunimi@seinajoki.fi tai p. 040 7748700


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja