+
Tulosta
Etusivu

Lähihoitajia kotihoitoon

22.11.2019, klo 12:06

Kotihoito hakee neljää lähihoitajaa, alkusijoituspaikkana Kaakkoinen alue. Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös resurssipoolissa. Ilmoitathan jo hakemuksessa kiinnostuksesi resurssipoolissa työskentelyä kohtaan.

Kotihoidossa työskentelee 155 työntekijää. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Työaikamuotona on jaksotyö 38,75h/viikko. Palkka on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta. Hoitajan työkuva on vaihteleva ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin.
Tarjoamme Sinulle monipuolisen, liikkuvan ja mielekkään työn kehittyvässä tiimissä. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Haku kuntarekry.fi (työavain 263095)
Haku päättyy 17.12.2019 kello 12.00


Lisätiedot: alue-esimies Anne Myllymäki, p. 040 5909724 ma-pe 9-11


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja