+
Tulosta
Etusivu

Työvalmentaja

22.11.2019, klo 10:20

Toimintojentalon työhönvalmennus sisältää yksilö-, yhteisö- ja työvalmennuksen, jonka tavoitteena on tukea asiakkaiden osallisuutta ja työelämävalmiuksia sekä työelämään siirtymistä. Työvalmentajan tehtäviin kuuluvat työtoiminnan ohjaus ja työtehtävien koordinointi Toimintojentalon työpisteissä; lounaskahvila, keittiö, kiinteistönhuolto ja digiapu. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat asiakkaan työelämätaitojen kokonaisvaltainen ohjaus ja tuki, jatkopolkujen tukeminen ja työhönvalmennuksen kehittäminen osana monialaista tiimiä. Työhönvalmennusta toteutetaan voimavara- ja ratkaisukeskeisellä työotteella.

Hakijalta edellytetään hyviä ohjaus-, valmennus- ja vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, joustavaa, myönteistä ja vastuullista asennetta sekä itseohjautuvuutta ja tahtoa ammatilliseen kasvuun.
Edellytämme myös verkosto-osaamista ja alueen toimijoiden tuntemusta. Eduksi luetaan aiempi kokemus työhönvalmennuksesta sekä hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyvistä teemoista.

Arvostamme hyvää työelämän ja monialaisen verkoston sekä koulutus- ja yrityssektorin tuntemusta, kuntoutuksellista asennetta ja palveluohjauksellista osaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosionomin AMK tutkinto tai työvalmentajan erikoisammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työsopimus: vakituinen
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: 3.2.2020
Työaika: yleistyöaika
Koeaika: 6 kk
Haku päättyy: 13.12.2019 klo 23.59

Kuntarekryn työavain: 262949


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja