+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Kesäkuu » Ohjaajan sijaisuus Seinäjoen toimintakeskuksessa

Ohjaajan sijaisuus Seinäjoen toimintakeskuksessa

27.6.2019, klo 14:05

Seinäjoen toimintakeskukseen haetaan ohjaajan sijaista ajalle 12.8. - 22.12.2019. Työtehtävänä on kulttuuripainotteisen ryhmän ohjaus sosiaaliohjaajan työparina. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai muu alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto.
Myös sosionomin, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin tutkinnon omaavat ovat tervetulleita joukkoomme. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme sinulta vahvaa musiikkiosaamista sekä muiden kulttuurimahdollisuuksien tuntemusta, kokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden ohjaamisesta, vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallintaa, organisointikykyä, ohjaustaitoja ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutus - ja työyhteisötaitoja, kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa, harrastus tai koulutodistuksia kulttuuripuolen osaamisalueista. Työssä ei vaadita kädentaitoja vaan laaja-alaista luovien menetelmien ohjaustaitoa.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 242528)
Haku päättyy 31.7.2019

Lisätiedot: toimintakeskuksen johtaja kirsti.haapalaseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja