+
Tulosta
Etusivu

Perheohjaaja lapsiperhetyöhön

3.5.2019, klo 10:27

Minnan siirtyessä muihin tehtäviin Seinäjoen kaupunki hakee joukkoonsa rutinoitunutta, rohkeaa ja osaamistaan haastavaa perheohjaajaa 1.9.2019 lukien

Olet pohjakoulutukseltasi sosionomi AMK (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 8 §) ja sen lisäksi hankkinut sekä työelämäkokemusta ja lisäosaamista haastavien tilanteiden kohtaamiseen sekä niissä työskentelemiseen. Olet myös henkilönä helposti lähestyttävä, ammatillinen ja ihmisyyttä kunnioittava ja tuot sen esille. Kyky itsenäiseen työotteeseen on tärkeää.

Perhetyön avopalveluyksikkö Tupasvilla tarjoaa tiiviin työyhteisön, lähiesimiehen läsnä olevan tuen, kokemusta arvostavan ja uutta kehittävän tiimin. Ryhmässä on työnohjaus, täydennyskoulutus ja lisäkoulutusmahdollisuudet ja työ, jossa käyttää osaamistaan. Yhteistyö sosiaalityöhön on päivittäistä ja seudullinen ja ylimaakunnallinen yhteistyö perinteenä. Oma auto on välttämätön.

Palkkaa maksamme työehtosopimuksen mukaisesti. Työssäoloa suunnitellaan asiakasperheiden tarpeiden mukaisesti, joten arkista iltatyötä on viikkosuunnitelman mukaan. Viikoittainen työaika on 38,45 tuntia.

Olemme osana sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen palvelutarpeen arviointia tuoden siihen yhdessä lasten ja aikuisten kanssa tuotetun näkemyksen perheen tarpeista, toiveista ja vahvuuksista. Sosiaalityön asiakkuudessa vahvistamme perheen ja lähiverkoston omia yhteyksiä ja pyrimme tuomaan niitä lisää muun muassa lähi- ja palveluverkostoa vahvistamalla.

Jos olet mielestäsi meidän tiimiimme uusi osaaja ja koet tavoitteellisen perhetyön lapsiperheissä omaksesi, ole yhteydessä. Todistus terveydentilasta ja rikosrekisteriote on esitettävä ennen työn aloittamista.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 231700)
Haku päättyy 24.5.2019 kello 13.00.

Lisätiedot: perhetyön vastaava ohjaaja Päivi Tulisalo, p. 040 5740359Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja