+
Tulosta
Etusivu

Hanketyöntekijä Osmo-hankkeeseen

7.5.2019, klo 12:56

OSMO-osallisuutta moniammatillisesti -hankkeeseen haetaan hanketyöntekijää ajalle 15.7.2019 - 31.3.2020. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston (ESR) osarahoittama hanke, toimintalinja 5: Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta

Hanke toimii koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja sitä hallinnoi Seinäjoen kaupunki. Jokaisella hanketyöntekijällä on omat kunta-alueet ja oma kehittämisteema vastuullaan. Päätoimipaikka on Seinäjoella. Hanke on organisoitunut osaksi Etelä-Pohjanmaan monialaisen yhteispalvelua ja hanketta johtaa hankekoordinaattori.

Lisätietoa hankkeesta: https://www.eptyp.fi/osmo-hanke

Tule mukaan innovatiiviseen ja menevään tiimiimme! Tämä on hieno tilaisuus olla mukana maakunnan monitoimijaisessa palveluverkostossa kehittämässä ja luomassa yhteisiä käytäntöjä. Hanketyöntekijä suunnittelee yhdessä muun hanketiimin ja verkoston kanssa maakunnallista kehittämistyötä. Hän vastaa oman alueensa kehittämistyön tavoitteiden toteutumisesta alueen toimijoiden kanssa. Hanketyöntekijän työtehtäviin lukeutuu asiakastyötä sen mukaisesti, mitä siitä on oman vastuualueen tavoitteisiin hankesuunnitelmaan kirjattu.

Edellytämme sosiaalialan korkeakoulututkintoa (sosionomi AMK tai YAMK), aikaisempaa kokemusta työllisyyden hoidon kentältä tai aikuissosiaalityöstä, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä kokonaisuuksien hallintaa. Lisäksi edellytämme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, viestintä-, raportointi- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa. Arvostamme aikaisempaa hankeosaamista. Työssä tarvitaan omaa autoa. Noudatamme 3 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 232361)

Haku päättyy 21.5.2019.

Lisätietoja: OSMO-hankkeen hankekoordinaattori: Maarit Pasto, p. 044 4181882, maarit.pastoseinajoki.fi

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja