+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Maaliskuu » Sosiaalityöntekijän virka ikäihmisten palveluissa

Sosiaalityöntekijän virka ikäihmisten palveluissa

12.3.2019, klo 12:56

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan ikäihmisten palveluiden tulosyksikössä on avoinna sosiaalityöntekijän virka 15.5.2019 alkaen. Gerontologisen (vanhustyön) sosiaalityön tavoitteena on vahvistaa ikäihmisten hyvinvointia edistäviä olosuhteita ja toimintakykyisyyttä painottuen jo palvelutarpeiden varhaiseen vaiheeseen. Asiakkaina ovat pääasiassa ikäihmiset, heidän perheensä ja läheiset.

Sosiaalityöntekijä sijoittuu fyysisesti Ikäihmisten asiakasohjausyksikköön, Ikäkeskukseen. Asiakasohjausyksikössä annetaan ohjausta ja neuvontaa sekä tehdään palvelutarpeiden arviointia ja niiden pohjalta asiakassuunnitelmia ja päätöksiä asiakkaiden palveluista. Sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa korostetaan asiakkaan kokonaisvaltaista tilannearviointia ja niihin etsittäviä ratkaisuprosessia Sosiaalityöntekijä osallistuu palvelutarpeiden arviointiin osana moniammatillista työryhmää antamalla konsultaatio apua ja tekemällä tarvittaessa kotikäyntejä. Sosiaalityöntekijä tekee yhteistyötä aikuissosiaalityöntekijöiden ja muun verkoston kanssa.

Jos olet henkilö, joka haluaa uusia haasteita työuralleen osana ammattitaitoista ja kehittyvää tiimiä, niin hae meille töihin! Työyhteisössämme on tilaa myös koulutukseen ja itsensä kehittämiseen!

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Hakijalta edellytetään yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa ja halua kehittää omaa työaluettaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika 6 kk.

Haku kuntarekry.fi (työavain 222140).
Haku päättyy 8.4.2019.

Lisätiedot: Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja Anneli Saarinen p. 0400 790512 ajalla 1.-5.4.2019.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja