+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Maaliskuu » Sairaanhoitajan toimet ikäihmisten palvelujen tulosalueella

Sairaanhoitajan toimet ikäihmisten palvelujen tulosalueella

7.3.2019, klo 15:25

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa, ikäihmisten palvelukeskuksessa, on haettavana kaksi kokoaikaista sairaanhoitajan tointa. Toimien alkusijoituspaikkoina ovat Simunanrannan palvelukeskus, Saarikoti ja Myllypuiston selvittely- ja arviointiyksikkö.

Saarikoti on 10-paikkainen lyhytaikaishoitoa tarjoava yksikkö. Hoitotyössä painottuu asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen sekä omaishoitajien tukeminen. Työ on kaksivuorotyötä.
Myllypuiston selvittely- ja arviointiyksikkö toimii ns. puskuriyksikkönä, jonne asiakas siirtyy kaupunginsairaalasta. Asiakkaita kahdessa eri yksikössä on yhteensä 28. Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavia, laaja-alaisesta työstä kiinnostuneita sairaanhoitajia. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijoilta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (127/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä LOVe lääkehoidon osaamista.
Koeaika 4 kk.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Haku kuntarekry.fi (työavain 221410)
Haku päättyy 31.3.2019 kello 16.00


Lisätiedot:
Simunanrannan palvelukeskuksen osastonhoitaja Leena Qvick, p. 044 4181735, leena.qvick@seinajoki.fi
Myllypuiston arviointi- ja selvittely-yksikön osastonhoitaja Pirjo Haka, p.044 4255011, pirjo.haka@seinajoki.fi
Palvelukeskusjohtaja Kristiina Kallio, p. 040 7748635, kristiina.kallio@seinajoki.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja