+
Tulosta
Etusivu

Sosiaaliohjaajan sijaisuus

8.3.2019, klo 16:15

Etsimme Ankkuri-tiimiin sosiaaliohjaajan sijaista. Ankkuri on poliisilaitoksella toimiva moniammatillinen tiimi, jossa työskentelee sosiaaliohjaajan lisäksi sosiaalityöntekijä, poliisi ja erityisnuorisotyöntekijä. Työskentelyn tavoitteena on puuttua ennaltaehkäisevällä otteella alaikäisten seinäjokisten rikolliseen käyttäytymiseen ja päihteiden käyttöön, sekä tarvittaessa ohjata nämä tuen ja avun piiriin.

Sosiaaliohjaajan työ sijoittuu 50 % lapsiperheiden sosiaalipalveluihin ja 50 % nuorisopalveluihin, käytännössä työ on enimmäkseen sosiaaliohjausta. Sosiaaliohjaaja toimii työparina muille tiimin jäsenille, esim. osallistuu nuorten kuulusteluihin poliisin kanssa ja palvelutarpeen arviointeihin sosiaalityöntekijän työparina. Työtä tehdään tiiminä ja pääasiallisesti tapaamiset hoidetaan työpareina, mutta satunnaisesti voi tapaamisia joutua hoitamaan myös yksin. Ankkurin sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja esikäsittelevät kaikki poliisin tekemät lastensuojeluilmoitukset, käytössä on Abilita- ohjelmisto, jonka käyttö opetetaan.

Etsimme joukkoomme vahvat tiimi- ja parityöskentelytaidot omaavaa sosiaalialan ammattilaista, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja valmiudet nuorten kohtaamiseen aikuisena. Edellytämme Sosionomi AMK tai sosiaalityöntekijän tutkintoa.

Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, tiimillä on kehittämismyönteinen ja positiivinen yhteishenki. Työtehtäviin perehdytetään hyvin, tiimillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus.

Työ alkaa 18.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätiedot: Nuorisotoimenjohtaja Pekka Hautamäki, p. 040 774 8480, pekka.k.hautamaki@seinajoki.fi tai sosiaalityöntekijä Jonna Vaarala, jonna.vaarala@seinajoki.fi

Hakemukset:
Kuntarekryn kautta 27.3.2019 klo 23.59 mennessä, Työavain: 221145


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja