+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Helmikuu » Seinäjoen kaupungin kesätyöhaku alkaa!

Seinäjoen kaupungin kesätyöhaku alkaa!

8.2.2019, klo 8:42

Seinäjoen kaupungin kesän 2019 kesätyöpaikat puistotoimessa, liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalveluissa sekä varhaiskasvatuksen leikkikenttätoiminnassa ovat haettavissa 11.2.–10.3.2019 välisen ajan osoitteessa www.kuntarekry.fiRekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat. Töitä on tarjolla mm. rantavalvojana, viheralueiden kunnossapidossa, kesäsoittajana, toimittajana tai vaikka ohjaajana leirillä, puistossa tai leikkikentällä. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen yhdestä viikosta koko kesään. Alla tarkemmat kuvaukset haettavana olevista paikoista.


Kuntarekryn sivuilta kesätyöpaikkamme löytyvät seuraavilla työavaimilla:

214789 liikuntapalvelut
215199 ja 215280 puistotoimi
215386 nuorisopalvelut
214884 kulttuuripalvelut
215288 varhaiskasvatuksen leikkikenttätoiminta

Kulttuuripalveluiden kesätöistä kesäsoittajien tuottajan ja kesäkuvataiteilijan paikat ovat auki Kuntarekryssä 1.2.–21.2.2019 työavaimella 214266.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.


15–17-vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:

Uimakouluavustaja
2 viikkoa, alku- ja loppukesä. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla. (214789)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
Puistotoimen 2 vk kunnossapitotyöt (15 vuotta täyttänyt työn alkuun mennessä). 2 viikkoa, kesä–elokuun aikana, valitaan arvonnan perusteella. Toivomuksen ajankohdasta voi esittää hakemuksessa.
Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viheralueiden kunnossapitotöitä kantakaupungin, Peräseinäjoen sekä Ylistaron alueilla. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (215199)

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
2 viikkoa, kesä–elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. (215386)

Ohjaaja Taideleirille ja Bändileirille (2 paikkaa)
2 viikkoa, ajalla 3.–16.6.2019. Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Louhimon järjestämälle alakouluikäisten päiväleireille. Taideleiri järjestetään viikolla 23 ja Bändileiri viikolla 24 Pruukin yhtenäiskoululla. Taideleirin sisällöt ovat musiikki, kuvataide, sirkus ja kädentaidot. Bändileirillä tarjotaan soitonopetusta, yhtyesoittoa sekä tehdään itse kappaleita. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu soitonohjauksen (Bändileiri) ja taiteenalakohtaisen työskentelyn (Taideleiri) avustamista sekä vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja ohjausta. Muiden taiteenalojen kuin musiikin osaaminen voidaan katsoa eduksi, muttei ole hakijalle välttämätöntä. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (214884)

Ohjaaja Spelileirille (2 paikkaa)
1 viikko, ajalla 29.7.–4.8.2019. Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Louhimon järjestämälle alakouluikäisten päiväleireille. Pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistävä Spelileiri järjestetään viikolla 31 Pruukin yhtenäiskoululla. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu soitonohjauksen avustamista sekä vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja ohjausta. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (214884)


18–24-vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:

Osaan paikoista mahdollista päästä myös yli 24-vuotiaat

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt
5–10 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja ulkoliikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti. Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja erilaisiin työtehtäviin. (214789)

Rantavalvoja
4–5 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kyrkösjärvi, Sahalampi, Tanelinranta ja Kalajärvi. Rantavalvojan tehtäviin kuuluu valvoa rannalla turvallisuutta ja järjestystä sekä yleistä siisteyttä. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu testiuinnin vaatimuksiin ennen hakemista, jotka löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). Työhön järjestetään perehdyttämiskoulutus. Valitulta edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta, rohkeutta sekä vastuullisuutta. (214789)

Puistotoimen kunnossapitotyöt
Puistotoimen 5 vk kunnossapitotyöt (18 vuotta täyttänyt työn alkuun mennessä). 5 viikkoa, valitaan arvonnan perusteella. Työ on ulkotyötä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa kesäkuun alkupuolella ja toinen ryhmä heinäkuun alkupuolella. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajien apuna ja osa vanhempien puistotyöntekijöiden työparina kaupungin eri hoitoalueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (215199)

Puistotoimen kunnossapitotyöt (toukokuu)
Noin 4 vk toukokuussa alkaen 6.5.2019, sopii esimerkiksi 18–24-vuotiaille abeille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla melko runsaasti. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (215199)

Ajoleikkurin kuljettaja (päältäajettava kone)
Viheralan kunnossapitotyöt puistotoimessa, ajoleikkurin kuljettaja eli isokonekuski 2–3 kk kesätyöhön.
Etsimme kaupunkialueen ruohonleikkuuseen 18 vuotta täyttäneitä huolellisia nuoria, joilla on vähintään B-ajokortti. Näitä paikkoja on rajoitetusti ja valinnat tapahtuvat haastattelun perusteella.
Muut edellytykset: suomen kielen taito, työkykyisyys ulkotöihin sekä reipas ja työtä pelkäämätön asenne

Kesäsoittaja (5 paikkaa)
5 viikkoa, 3.6.–7.7.2019. Haetaan soittotaitoisia nuoria kaupungin Kesäsoittajat-bändiin. Kesäsoittajat harjoittelevat ohjelmistonsa Louhimon ohjauksessa Rytmikorjaamolla. Harjoittelujakson jälkeen yhtye esiintyy ympäri Seinäjokea. Yhtyeen mukana kulkee esiintymiset sopinut sekä äänentoistosta vastaava kesäsoittajien tuottaja. Kokoonpanoon haetaan sekä soittajia että laulajia. Harjoittelujaksolla työt ovat aikavälillä 8-16 ja esiintymisjaksolla aikavälillä 10–18. (214884)

Leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 5 h/vrk, 18 vuotta täyttäneille alan opiskelijoille. Voidaan tarvittaessa ottaa myös muutamia alle 18-vuotiaita opiskelijoita. Työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelua ja toteuttamista 4–10-vuotiaille lapsille. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta. Leikkikenttiä on eri puolilla kaupunkia. (215288)

Vastaava leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 6 h/vrk, 18 vuotta täyttäneille alan opiskelijoille. Vastaava leikkikenttäohjaaja toimii yhteyshenkilönä omalla kentällään ja hänellä on päävastuu oman kenttänsä toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta 4–10-vuotiaille lapsille. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta. Leikkikenttiä on eri puolilla kaupunkia. (215288)

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
5 viikkoa ja 9 viikkoa, kesä–elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. 9 viikkoa ohjaajalla on päävastuu puiston toiminnan suunnittelusta ja ohjaamisesta. (215386)

Kantti kesätoimittaja
2 kk (kesä-heinäkuu), kokoaikainen työ. Nuorten verkkolehti Kantti etsii kesätoimittajaa! Nuorten verkkolehti Kantti on Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu JIBBOn luotsaama eteläpohjalaisten nuorten oma media. JIBBO ja Verkkolehti Kantti toimivat kolmen eri kunnan alueella: Seinäjoella, Lapualla ja Ilmajoella. Verkkolehti Kantti julkaisee nuorten ideoimia ja toteuttamia juttuja, artikkeleita, arvosteluja, haastatteluja, valokuvia ja muita mediasisältöjä.
Kesätoimittajana tehtävänäsi on ideoida ja tuottaa juttuja Verkkolehti Kanttiin, vastata Kantin sivuston päivittämisestä, tuottaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin sekä huolehtia muista toimituksellisista tehtävistä.
Olet etsimämme henkilö, jos olet täysi-ikäinen, alle 29-vuotias nuori ja asut JIBBO-kuntien alueella (Seinäjoki, Ilmajoki, Lapua). Sinulla on innostusta, ideointikykyä ja motivaatiota oppia lisää toimittajan työstä ja media-alasta. Olet jo ehkä saanut työkokemusta media-alalta tai voit harrastuneisuudellasi osoittaa kiinnostuksesi ja taitosi. Toivomme kesätoimittajalta rohkeutta tarttua haasteisiin ja uskallusta toteuttaa monipuolisia juttuja eri näkökulmista. Työskentelet kesätoimittajana tehden juttuja kaikissa JIBBO-kunnissa, mutta päätoimipisteesi sijaitsee Seinäjoella. (215386)

Leiriohjaaja
Eripituisia jaksoja kesä–heinäkuulla Kesäsiirtolassa. Vietä kesä leiriohjaajana "Kessulan" leirikeskuksessa. Leirinohjaajana kartutat ryhmänjohtajataitojasi ja saat jakaa osaamistasi lapsille. Tämä on mahdollisuutesi viettää aktiivinen, ikimuistoinen kesä! (215386)

Keittiöhenkilökuntaa kaupungin kesäsiirtolaan
Ajalle 27.5.–16.8.2019. Haussa kaksi keittiöalan ammattilaista. Kesäsiirtolassa ateriat valmistetaan itse alusta asti viidesti päivässä (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala). Ruokailijoita on noin 50–80. Tehtäviin valittujen tulee toimittaa työnantajalle elintarviketyöntekijän terveystodistus, jossa todetaan henkilön soveltuvuus keittiötyöhön sekä tiedot hygieniaosaamisesta esim. hygieniapassilla sekä salmonellatodistuksella. (215386)


Lisätietoja:

Liikuntapalvelut: p. 06 416 2016 / Tanja Särkipaju (uimakouluavustaja ja rantavalvoja), p. 06 416 7096 / Jari Mäkelä, (liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt)
Puistotoimi: p. 06 416 2512 / Anna Wahlberg
Nuorisopalvelut: p. 06 416 6385 / Pekka Hautamäki
Kulttuuripalvelut: p. 040 774 8564 / Tuomo Kallio
Varhaiskasvatus: p. 06 416 6516 / Mari Koski-Aho


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja