+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Marraskuu » Kunnossapitokapteeni avaruusympäristön toimialalle (kunnossapitopäällikkö)

Kunnossapitokapteeni avaruusympäristön toimialalle (kunnossapitopäällikkö)

9.11.2018, klo 11:01

Kunnossapitopäällikkö johtaa ja kehittää yhdyskuntatekniikan kunnossapidon tulosyksikön toimintaa sekä vastaa tulosyksikölle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Kunnossapidon tulosyksikköön kuuluu 18 vakituista työntekijää. Vuotuinen käyttötalousbudjetti on noin 7 M€. Tulosyksikön tehtäviin kuuluvat liikenneväylien ja -alueiden sekä niihin liittyvien verkostojen ja laitteiden, maa- ja vesirakenteiden, erilliskohteiden sekä muiden erikseen sovittujen ja tilattavien toimeksiantojen hoito ja kunnossapito osittain omana työnä ja osittain urakoitsijoita käyttäen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tai teknisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä tai teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta maa- ja vesirakentamisen, kunnallistekniikan tai yhdyskuntatekniikan opintosuunnalta sekä vankka vähintään 10 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.

Toivomme hakijalta yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, kokemusta esimiestehtävistä sekä sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa.

Hakijalla tulee olla valmius työn edellyttämään päivystykseen sekä B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 10.12.2018 klo 15 mennessä Kuntarekry.fi sivuston kautta. Työavain 203341.

Lisätietoja:
kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, p. 040 8261 007 tai
kaupungininsinööri Kari Havunen, p. 040 505 6403.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja