+
Tulosta
Etusivu

Erityisavustajan sijaisuus

7.2.2018, klo 13:42

Seinäjoen kaupungin vammaispalveluissa, Seinäjoen toimintakeskuksessa, on haettavana erityisavustajan sijaisuus ajalle 26.3. – 27.4.2018.

Työ on pääsääntöisesti kehitysvammaisten henkilöiden ohjaamista, opastamista sekä tukemista. Tehtävään kuuluu myös puhtaanapidon organisointi ja toteutus sekä ruoka- ja varastotilausten tekeminen.
Keskeiset tehtävät jakelukeittiössä ovat mm. ravitsemispalvelujen organisointi toimintakeskuksen asiakkaille ja henkilökunnalle (n. 70 ateriaa/pv), erityisruokavalioista huolehtiminen ja ohjaus niihin, vaatehuollon toteutus, sisäinen ja ulkoinen yhteistyö sekä oman vastuualueen hoitaminen ja kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tehtävään soveltuva tutkinto, esim. catering-alan perustutkinto. Tähän ryhmään voivat kuulua esimerkiksi ravitsemistyöntekijä, keittäjä, kokki ja ruokapalveluvastaava. Edellytämme hygieniapassia.
Toivomme sinulta kokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden ohjaukseen, organisointikykyä, ohjaustaitoja ja joustavuutta, hyviä vuorovaikutus - ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia vaihtelevissa tilanteissa

Työaika viikossa on 38,75 h ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Haku Kuntarekry.fi –sivuston kautta (työavain 167704).
Haku päättyy 4.3.2018.


Lisätiedot: toimintakeskuksen johtaja Kirsti Haapala, kirsti.haapala@seinajoki.fi
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja