+
Tulosta
Etusivu

Fysioterapeutin toimi, terveyskeskus

12.1.2018, klo 19:07

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ke 31.1.18 klo 15 mennessä

Fysioterapeutin toimi, alkusijoituspaikkana Seinäjoen terveyskeskuksen fysioterapia

Fysioterapeutti tulee työskentelemään Seinäjoen fysioterapiassa, ensisijaisesti kaupunginsairaalan osastoilla ja lisäksi työhön voidaan sisällyttää myös poliklinikalla toteutettavia työtehtäviä.

Pätevyysvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin pätevyys. Lisäksi hakijalta edellytetään työkokemusta perusterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävistä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valinnassamme painotetaan yhteistyökykyisyyttä, aktiivista työotetta, joustavuutta ja sopivuutta tehtävän hoitamiseen.

Seinäjoki on savuton työpaikka.
Seinäjoen terveyskeskus toimii opetusterveyskeskuksena.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä oman työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja fysioterapeutin toimesta antaa
osastonhoitaja Miia Näppä, p. 06 425 8842 tai 044 470 0434, miia.nappaseinajoki.fi

Toimea haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 164225. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Tarvittaessa toimea voi hakea kirjallisesti. Hakemus liitteineen (ansioluettelo/nimikirjaote, keskeiset opinto- ja työtodistusjäljennökset) tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus/hallinto, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.


Seinäjoki 12.1.18

johtava ylilääkäri


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja