+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Marraskuu » Kirjastotoimen apulaisjohtajan sijaisuus pääkirjastossa

Kirjastotoimen apulaisjohtajan sijaisuus pääkirjastossa

28.11.2019, klo 9:47

Seinäjoen kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastotoimen apulaisjohtajan viransijaisuus ajalle 1.1.–31.12.2020. Seinäjoen kaupunginkirjasto kuuluu Eepos-kirjastokimppaan ja on mukana Melinda-yhteistyössä.

Apulaisjohtaja suunnittelee ja kehittää kirjastopalveluja yhdessä kirjastotoimenjohtajan kanssa. Hän johtaa hankinta- ja luettelointipalveluja sekä osallistuu kirjastojärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. Hän organisoi uuden henkilöstön perehdytyksen ja pääkirjaston näyttelytoiminnan. Apulaisjohtajan työhön kuuluu myös asiakaspalvelua. Apulaisjohtaja toimii kirjastotoimenjohtajan sijaisena.

Tehtävään vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä kokemusta esimiestyöstä ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Arvostamme joustavuutta, intoa ja luovuutta kehittää palveluita.

Työhön sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja Kirsti Länsikallio, p. 044 4255 949, kirsti.lansikallio(at)seinajoki.fi

Hakemukset 12.12.2019 klo 15 mennessä mielellään sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hae paikkaa Kuntarekryssä


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja