+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Avoimet työpaikat Seinäjoen kaupungilla » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Toukokuu » Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikkö hakee Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahankkeeseen projektikoordinaattoria

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen yksikkö hakee Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalustahankkeeseen projektikoordinaattoria

28.5.2019, klo 13:36

Seinäjoen kaupunki hakee projektikoordinaattoria Healthy Kids of Seinäjoki (HKS) -kehitysalustahankkeeseen 30.4.2021 saakka. HKS on Seinäjoella kehitetty toimintamalli lasten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Hankkeen kolme osatoteuttajaa ovat Into Seinäjoki Oy, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen AMK (EAKR-rahoitus).

Tehtäväsi on varmistaa kehitysalustan vahvistuminen fyysisenä, toiminnallisena ja digitaalisena kehitysympäristönä yrityksille, tutkimus- ja kehittämistoiminnalle, ammattilaisille sekä palvelujen käyttäjille ja hanketoteuttajien kanssa yhdessä kehitysalustan mallintaminen. Tehtäväsi on myös kehittää monialaisesti ja innovatiivisesti HKS -brändiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Edellytämme sinulta väestötason hyvinvoinnin edistämisen osaamista, vankkaa kykyä soveltaa osaamistasi erilaisiin toimintaympäristöihin, hanketyön kokemusta ja näyttöä laajojen asiakokonaisuuksien hallinnasta. Edellytämme myös osallistavan viestinnän osaamista ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi luetaan kuntapalvelujen tuntemus sekä kokemus digitaalisista ratkaisuista. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.9.2019 mennessä.

Hakemukset 17.6.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Projektikoordinaattorin työavain 237605.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Lisätiedot

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattori Ulla Frantti-Malinen, p. 050 566 2738, ulla.frantti-malinenseinajoki.fi, www.healthykidsofseinajoki.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja