+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Maaseutupalvelut » Lomakkeet ja ohjeet

Lomakkeet ja ohjeet

Hakuoppaat ja täyttöohjeet 2010 - 2016

Hakuopas 2017
------------

Kansalliset kotieläintuet 2017
Kansallisten kotieläintukien 2017 hakuohjeet

184 Ilmoitus osallistumisesta/osallistumisen perumisesta EU:n ja kansallisiin tukijärjestelmiin (nautarekisterin sekä lammas- ja vuohirekisterin perusteella määräytyviin EU:n ja kansallisiin tukijärjestelmiin).
Ilmoitus voidaan jättää myös sähköisesti VIPU -palvelussa tukihaun yhteydessä 15.6.2017 saakka.
Osallistumisten osalta lomake on palautettava maatilan talouskeskuksen sijaintikunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle viimeistään 15.6.2017 *. Osallistumisilmoitus on voimassa toistaiseksi, joten sitä ei tarvitse palauttaa vuosittain. Osallistumisen perumisen osalta lomakkeen palautusaika on jatkuva. * Ennakkoa haettaessa palautettava viimeistään ennakkohaun yhteydessä.

------------

Tukihakemukset
Löydät haluamasi lomakkeen helpoiten kirjoittamalla hakusarakkeeseen hakusanaksi mavi ja lomakkaeen numeron, esim: mavi101B
Ympäristökorvauksen ja -tuen oppaat ja esitteet
"Ympäristökorvauksen kalenteri"

Ympäristökorvauksen ja -tuen oppaat ja esitteet


Maataloustuotannon kirjaamisvaatimukset

Maataloustuotannon kirjaamisvaatimukset 2016–2017 -opas on maatalousyrittäjille tarkoitettu yhteenveto maataloustuotannon kirjaamisvaatimuksista. Oppaan avulla viljelijä voi helposti tarkistaa omaa tuotantoaan koskevat kirjaamisvaatimukset. Oppaassa esitellyt vaatimukset perustuvat voimassaoleviin säädöksiin ja ohjeisiin, eikä opas sisällä uusia vaatimuksia. Oppaan ovat laatineet Mavin, Eviran ja Tukesin asiantuntijat maa- ja metsätalousministeriön johdolla.

Maataloustuotannon kirjaamisvaatimukset 2016–2017 -opas on maatalousyrittäjille tarkoitettu yhteenveto maataloustuotannon kirjaamisvaatimuksista. Oppaan avulla viljelijä voi helposti tarkistaa omaa tuotantoaan koskevat kirjaamisvaatimukset. Oppaassa esitellyt vaatimukset perustuvat voimassaoleviin säädöksiin ja ohjeisiin, eikä opas sisällä uusia vaatimuksia. Oppaan ovat laatineet Mavin, Eviran ja Tukesin asiantuntijat maa- ja metsätalousministeriön johdolla. - See more at: http://www.mavi.fi/fi/oppaat-ja-lomakkeet/viljelija/Sivut/Maatalouden-kirjaamisvaatimukset.aspx#sthash.VtQWlb1j.dpuf

Viljelijätukiin liittyviä hakuoppaita, ohjeita ja neuvonnallisia oppaita löydät mm. tästä linkistä .

Pellon vuokraus ; MTK:n vuokrasopimuspohjan löydät Reppu-palvelusta , vaatii kirjautumisen ja MTK:n jäsenyyden.

Tukioikeuden siirrot; lomake 103B (täyttöohje ), hakemukseen liitettävä lomake 103A luovuttavalta tilalta.
Kts. perustuki

Tukioikeuksien haku kansallisesta varannosta. Toimita hakemus alueesi elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukseen. Tukioikeuksien haku kansallisesta varannosta tämän vuoden osalta päättyy 15.6.2017. Hakulomake 289 ja hakuohjeet.

Peltomaan laatutesti (osana ympäristökorvausta 2015 -) Tehtävä ja palautettava kunnan maaseutuelinkeinoviranomaiselle 30.4.2018 mennessä.
Lomake 480