+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Tarjouspyynnöt ja muut ajankohtaiset » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Seinäjoen kaupunki hakee kaavasuunnittelijaa

Seinäjoen kaupunki hakee kaavasuunnittelijaa

10.1.2019, klo 15:35

Seinäjoen kaupunki hakee kaavasuunnittelijaa kaupunkiympäristön toimialalle kaupunkisuunnitteluun ja kaavoitukseen määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun. Työsuhde jatkuu mahdollisesti tämän jälkeen.

Seinäjoen kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen tulosalueeseen kuuluu kahdeksan vakituista työntekijää.

Kaavasuunnittelijan toimenkuvana on valmistella suunnittelutarveratkaisuja ja poikkeamisia kaavoitusjohtajan ja yleiskaavapäällikön ohjauksessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennusarkkitehdin (AMK) tutkinto ammattikorkeakoulusta tai muu soveltuva tekninen tutkinto. Tietoteknillisten ohjelmien (esim. Word, Excel jne.) hallinta on välttämätöntä. Suunnitteluohjelmien hallinta katsotaan eduksi. Kaupungilla on käytössä Trimble Locus järjestelmä ja MicroStation suunnitteluohjelmisto.

Toivomme hakijalta yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta sekä sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa. Aiempi vastaavien tehtävien hoito ja suunnitteluohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 28.1.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Työavain 211282.

Lisätietoja:

Kaavoitusjohtaja Martti Norja, p. 040 7748501 tai
Yleiskaavapäällikkö Jyrki Kuusinen, puh. 044 7541645Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja