+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Tarjouspyynnöt ja muut ajankohtaiset » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Seinäjoen kaupunki hakee kunnossapitomestaria kaupunkiympäristön toimialalle katujen kunnossapidon tulosyksikköön.

Seinäjoen kaupunki hakee kunnossapitomestaria kaupunkiympäristön toimialalle katujen kunnossapidon tulosyksikköön.

8.1.2019, klo 12:47

Kunnossapidon tulosyksikköön kuuluu 18 vakituista työntekijää. Vuotuinen käyttötalousbudjetti on noin 7 M€.

Kunnossapitomestari toimii tiemestarin ohella liikenneväylien ja –alueiden, hulevesiverkoston, maa- ja vesirakenteiden sekä kaupungin hoidossa olevien yksityisteiden kunnossapito- ja hoitotehtävissä. Talviaikana kunnossapitomestari osallistuu esimiesten päivystysrenkaaseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on rakennustekniikan insinöörin (AMK) tutkinto ammattikorkeakoulusta, rakennusinsinöörin tutkinto teknisestä oppilaitoksesta tai teknikon tutkinto teknisestä oppilaitoksesta rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään vähintään 2 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme hakijalta yhteistyökykyä, itsenäistä työotetta, kokemusta esimiestehtävistä sekä sujuvaa kirjallista ja suullista esiintymistaitoa. Oman auton käyttö työtehtävien hoidossa on välttämätöntä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 28.1.2019 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Työavain 210708.

Lisätietoja antavat kaupungininsinööri Kari Havunen p. 040 505 6403 tai vt. kunnossapitopäällikkö Tuomo Etula puh. 040 514 2903.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja