+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Tarjouspyynnöt ja muut ajankohtaiset » Työpaikat » 2018 » Marraskuu » Haemme kahta ympäristönsuojelutarkastajaa

Haemme kahta ympäristönsuojelutarkastajaa

20.11.2018, klo 19:00

Ympäristönsuojelutarkastajat toimivat Seinäjoen kaupungin kaupunkiympäristön toimialalla. Ympäristönsuojelun tulosalueella työskentelee ympäristönsuojelujohtaja ja kolme ympäristönsuojelutarkastajaa, joista kahta nyt haetaan.

Työtehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelun viranhaltijatehtävät mm. ympäristönsuojelu- ja jätelain mukaiset lupa- ja valvontatehtävät, meluntorjuntaan, jätevesiin ja maa-ainestenottolupiin sekä niiden valvontaan liittyvät tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös lausuntojen laatiminen sekä osallistuminen erilaisiin yhteistyöryhmiin ja -hankkeisiin. Tehtävänkuvat määräytyvät tarkemmin valittujen henkilöiden osaamisen ja asiantuntemuksen perusteella.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ympäristöalan korkeakoulututkinto. Hakijalle katsomme eduksi kokemuksen kunnan ympäristönsuojeluun liittyvistä tehtävistä sekä ympäristönsuojeluun liittyvän lainsäädännön tuntemisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia tiimissä sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Arvostamme kehittämishenkisyyttä, ennakkoluulotonta ja asiakaslähtöistä työotetta sekä valmiuksia viestiä selkeästi asiakkaille sekä perinteisiä että sosiaalisen median eri kanavia käyttäen. Edellytämme suomen kielen erinomaista, englannin ja ruotsin kielen riittävää kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävän hoito edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään.
Hakemus toivotaan sähköisesti 10.12.2018 klo 15.00 mennessä kuntarekry.fi kautta. Työavain 204756.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työ alkaa 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus kuntien teknisten sopimuksen mukaan.

Ensisijaisesti lisätietoja antaa vs. ympäristönsuojelujohtaja Hanna Latva-Kiskola, 044-425 5716 ja varalla kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, 040-826 1007.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja