+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Tarjouspyynnöt ja muut ajankohtaiset » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » Kone- ja kuljetuskeskus hakee autonkuljettajaa, hakijalta edellytetään aikaisempaa työkokemusta kaivinkoneella työskentelystä

Kone- ja kuljetuskeskus hakee autonkuljettajaa, hakijalta edellytetään aikaisempaa työkokemusta kaivinkoneella työskentelystä

9.1.2018, klo 14:50

Kone- ja kuljetuskeskus on palveluyksikkö, joka tarjoaa kuljetus- ja työkonepalveluja ensisijaisesti kaupungin omille yksiköille.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa konekeskuksen eri tehtävistä (auraus, liukkauden torjunta jne.), kaivinkoneella suoritettavista töistä, kunnossapitotöistä sekä kappaletavarakuljetuksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaatimuksena on vähintään C1EC-luokan ajokortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyystutkinto suoritettuna.

Hakijalta edellytetään aikaisempaa työkokemusta kaivinkoneella työskentelystä.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävän aloitus 1.3. tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen TTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn kautta. Työavain 163655. Hakemusten tulee olla perillä perjantaina 26.1.2018 klo 15.00.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana

koneteknikko Hannu Lahti, 06 – 416 2236 tai

logistiikkapäällikkö Juha Kokko,06 – 416 6480.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja