+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Ajankohtaista » Tarjouspyynnöt » 2019 » Kesäkuu » Tarjouspyyntö: Pakettiauto kylmäkoneistolla

Tarjouspyyntö: Pakettiauto kylmäkoneistolla

20.6.2019, klo 15:36

Tarjouspyyntö 19090 Pakettiauto kylmäkoneistolla on julkaistu Hilma-palvelussa ja Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa 20.06.2019.

Tarjoukset on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/seinajoki.

Tarjoukset on toimitettava viimeistään 25.07.2019 klo 15.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee lähettää viimeistään 11.07.2019 klo 15 Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Tarjoajan vastuulla on käydä katsomassa kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä hankintayksikön julkaisemat muut mahdolliset viestit Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaalissa seitsemän (7) päivää ennen tarjouspyynnön määräajan umpeutumista. Mitkään muut lisätiedot kuin Tarjouspalvelu-toimittajaportaalin kautta kirjallisesti annetut lisätiedot eivät sido hankintayksikköä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja