+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Ajankohtaista » Tarjouspyynnöt » 2019 » Kesäkuu » Tarjouspyyntö: Kiviainestoimitukset

Tarjouspyyntö: Kiviainestoimitukset

25.6.2019, klo 8:08

Tarjouspyyntö 19091 Kiviainestoimitukset on julkaistu Hilma-palvelussa ja Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalissa 24.6.2019

Tarjous on lähetettävä sähköisesti Tarjouspalvelu.fi- toimittajaportaalissa osoitteessa https://tarjouspalvelu.fi/seinajoki.

Tarjoukset on toimitettava viimeistään 14.8.2019 klo 12.00.

Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee lähettää viimeistään 1.8.2019 klo 12.00 Tarjouspalvelu.fi-toimittajaportaalissa. Samasta paikasta löytyvät myös kysymyksiin annetut vastaukset. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun takaamiseksi muulla tavoin esitettyihin kysymyksiin ei vastata.

Tarjoajan vastuulla on käydä katsomassa esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset sekä hankintayksikön muut mahdollisesti julkaisemat viestit em. toimittajaportaalissa seitsemän (7) päivää ennen tarjousajan sulkeutumista. Mitkään muut lisätiedot kuin tarjouspalvelu.fi- toimittajaportaalin kautta kirjallisesti annetut lisätiedot eivät sido hankintayksikköä.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja