+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Hankinnat » Tarjouspyynnöt ja muut ajankohtaiset » Tarjouspyynnöt » 2019 » Tammikuu » Kutsu markkinavuoropuheluun/infotilaisuuteen

Kutsu markkinavuoropuheluun/infotilaisuuteen

8.1.2019, klo 15:36

Kutsu markkinavuoropuheluun/infotilaisuuteen koskien Seinäjoen Keskustorille rakennettavan Toripaviljongin kahvila- ja ravintolapalvelujen tuotantoa käyttöoikeussopimuksena.


Seinäjoen kaupunki kutsuu kiinnostuneet palveluntarjoajat keskustelutilaisuuteen ti 22.1.2019 klo 8.00 - 10.00
Paikka: Frami, B-osa, kokoustila Swingi, Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki

Palveluntarjoajia pyydetään ilmoittautumaan tilaisuuteen sähköpostitse suvi.katajamakiseinajoki.fi 16.1.2019 klo 10.00 mennessä. Sähköpostin otsikkokenttään pyydetään kirjoittamaan "Toripaviljongin palvelutuotanto". Ilmoittautuessa pyydetään ilmoittamaan yrityksen nimi, tilaisuuteen osallistuvien henkilöiden nimet sekä yhteyshenkilön nimi ja sähköpostiosoite.

Tämä ei ole ennakkoilmoitus, hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan ilmoitus markkinavuoropuhelusta/infotilaisuudesta. Tilaisuuteen osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Ennakoiva markkinavuoropuhelu ei sido ketään siihen osallistuvaa tahoa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja