+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2020 » Helmikuu » Hae kesätöihin puistotoimeen

Hae kesätöihin puistotoimeen

10.2.2020, klo 13:19

Seinäjoen kaupungin kesän 2020 kesätyöpaikat puistotoimessa, liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripalveluissa sekä varhaiskasvatuksen leikkikenttätoiminnassa ovat haettavissa 10.2.–8.3.2020 välisen ajan osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat.

Töitä on tarjolla mm. rantavalvojana, viheralueiden kunnossapidossa, kesäsoittajana, toimittajana tai vaikka ohjaajana leirillä, puistossa tai leikkikentällä. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen yhdestä viikosta koko kesään. Alla tarkemmat kuvaukset haettavana olevista paikoista.


276982, 274333 ja 276313 puistotoimi

Puistotoimen kunnossapitotyöt 2vk
Työhönpääsyehto: 15 vuotta täyttänyt työn alkuun mennessä. Työn kesto on 2 viikkoa, kesä-elokuun aikana, alkaen 8.6.2020, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Toivomuksen itselle sopivasta ajankohdasta voi esittää hakemuksessa.
Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viheralueiden kunnossapitotöitä kantakaupungin, Peräseinäjoen tai Ylistaron alueilla. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (276982)

Puistotoimen kunnossapitotyöt 5 vk
1.6.- 3.7.2020 ja 6.7.- 7.8.2020 Työ on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille (työn alkuun mennessä). Työn kesto 5 viikkoa, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Työ on ulkotyötä. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajien apuna ja osa vanhempien puistotyöntekijöiden työparina kaupungin eri hoitoalueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (276982)

Puistotoimen kunnossapitotyöt (toukokuu)
6.- 29.5.2020, sopii esimerkiksi 18-24 -vuotiaille abeille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla melko runsaasti. Edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. (276982)

Ajoleikkurin kuljettaja (päältäajettava kone)
Viheralan kunnossapitotyöt puistotoimessa, ajoleikkurin kuljettaja eli isokonekuski 2-3 kk kesätyöhön.
Etsimme kaupunkialueen ruohonleikkuuseen 18 vuotta täyttäneitä huolellisia nuoria, joilla on vähintään B-ajokortti. Näitä paikkoja on rajoitetusti ja valinnat tapahtuvat haastattelun perusteella. Työnjohtajat ottavat yhteyttä maaliskuussa.
Muut edellytykset: suomen kielen taito, työkykyisyys ulkotöihin sekä reipas ja työtä pelkäämätön asenne. (274333)

Viheralueiden hoitaja kunnossapitoon
Etsimme 18 vuotta täyttäneitä kausityöntekijöitä viheralueiden kunnossapitoon kesäkaudeksi, touko-syyskuulle. Näitä paikkoja on rajoitetusti ja valinta tapahtuu haastattelun perusteella.
Muut edellytykset: suomen kielen taito, työkykyisyys ulkotöihin sekä reipas ja työtä pelkäämätön asenne. Palkkaus koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. (276313)Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja