+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2020 » Tammikuu » Etsimme nyt osaavaan joukkoomme maahanmuuttokoordinaattoria sekä palveluohjaajaa ajalle 1.3.2020 - 28.2.2023

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme maahanmuuttokoordinaattoria sekä palveluohjaajaa ajalle 1.3.2020 - 28.2.2023

15.1.2020, klo 17:15

Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalla käynnistyy kolmivuotinen ESR-rahoitteinen Maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapiste -hanke tukemaan maahanmuuttajien ja ulkomaalaistaustaisen väestön palvelutarjontaa. Uudessa MONI-palvelupisteessä maahanmuuttaja saa apua ja neuvoja eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa.

Maahanmuuttokoordinaattorin tehtävänä on vastata hankkeen kokonaisuuden suunnittelusta ja käytännön toiminnan toteutuksesta, taloudesta, hallinnoinnista ja raportoinnista sekä toimijaverkoston luomisesta yhteistyössä ohjausryhmän kanssa. Työhön sisältyy myös asiakastyötä.

Palveluohjaaja vastaa yhdessä koordinaattorin kanssa hankkeen käytännön toteutuksesta. Työhön kuuluu maahanmuuttajien ohjauksen ja neuvonnan lisäksi yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa sekä uusien toimintatapojen innovointia ja kokeilua.

Kelpoisuusvaatimus tehtäviin on soveltuva korkeakoulututkinto, palveluohjaajan tehtävässä huomioidaan myös muu soveltuva tutkinto. Erityisesti painotamme kielitaitoa sekä kokemusta asiakastyön kentältä. Edellytämme yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä, organisointitaitoja sekä talousosaamista. Eduksi katsotaan hakijan monipuoliset olemassa olevat verkostot tehtävän kuvaan liittyen. Lisäksi hallitset viestinnän kenttää ja osallisuus on sinulle tuttu käsite.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja ihmisläheisen työn uuden palvelupisteen luomiseksi Seinäjoelle. Tehtävä edellyttää satunnaista liikkumista kaupunkialueella sekä iltatyötä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävä alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakemukset kuntarekry.fi

työavaimet

maahanmuuttokoordinaattori 272359

palveluohjaaja 272374


Haku päättyy 24.1.2020 kello 15:00.

Lisätietoa kansainvälisten asioiden koordinaattori Jaana Hurme, p. 0400 326 195 arkisin klo 8-16Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja