+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Marraskuu » Palvelupäällikön virka Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut - yksikössä

Palvelupäällikön virka Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut - yksikössä

8.11.2019, klo 15:16

Siivouspalvelut vastaa Seinäjoen kaupungilla puhtaanapidosta ja välinehuoltopalveluista koko kaupunkialueella. Yksi-kössä on noin 110 alan ammattilaista. Työkohteina ovat mm. koulut, virastot, liikuntatilat, hammashoitolat ja terveyden-huollon palvelukeskukset sekä kaupunkikonsernin yhtiöt. Kolme palvelupäällikköä vastaa oman alueensa toiminnasta, lähiesimiestyöstä ja asiakasyhteistyöstä.

Odotamme Sinulta vankkaa kokemusta henkilöstön johtamisesta, itsenäistä ja kehittävää otetta, hyviä organisointitaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys työssä menestymiselle. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen koulutus sekä käytännön työkokemusta palvelualan esimiestehtävistä. Arvostamme ansioita palvelualan kehittämisessä.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Noudatamme neljä (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen.

Hakemukset on jätettävä viimeistään maanantaina 25.11.2019 klo 15.00 ansioluetteloineen sähköisesti www. kuntarekry.fi kautta. Työavain 259558.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.


Yhteystiedot:

Lisätietoja antaa siivouspalvelupäällikkö Pirjo Kujanpää p.044 340 2549, pirjo.kujanpaaseinajoki.fi.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja