+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Toukokuu » Apulaisrakennustarkastaja rakennusvalvontaan

Apulaisrakennustarkastaja rakennusvalvontaan

3.5.2019, klo 11:21

Seinäjoen kaupungin Rakennusvalvonta julistaa haettavaksi apulaisrakennustarkastajan viran, joka täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Apulaisrakennustarkastajan keskeisimpiin tehtäviin kuuluu rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, rakennuslupahakemusten käsittely, katselmukset, rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvonta Seinäjoen kaupungissa Kaupunkiympäristön toimialan toimintasäännön tehtäväjaon mukaisesti. Apulaisrakennustarkastaja toimii tarvittaessa rakennustarkastajan (tulosaluejohtajan) sijaisena. Vastaa osaltaan Rakennusvalvonnan tulosalueen talousarvion mukaisten tavoitteiden toteutumisesta.

Seinäjoen rakennusvalvonta on siirtynyt sähköiseen asiointiin keväällä 2019.

Apulaisrakennustarkastajan viran kelpoisuusehtona on Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukaisen pätevyyden täyttävä rakennusalan korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Edellytämme lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tietotekniikan hallintaa. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Hakijalle katsotaan eduksi Maankäyttö- ja rakennuslain, - asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten ja asetusten tunteminen, kokemus rakennussuunnittelutehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus ja kokemus rakennusvalvonnan sähköisistä asiointijärjestelmistä ja arkistoinnista.
Virkasuhteen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 27.5.2019 klo 16.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry.fi (työavain 231735) kautta.

Lisätietoja antavat:
rakennustarkastaja Arto Kruuti, 0500-262928, arto.kruuti@seinajoki.fi
kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, 040-8261007, juha.takamaa@seinajoki.fi


Seinäjoki 3.5.2019
RakennusvalvontaLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja