+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2019 » Toukokuu » Kiinteistönhuollon työnjohtaja

Kiinteistönhuollon työnjohtaja

9.5.2019, klo 17:30

Seinäjoen kaupungin ylläpitopalvelut –tulosyksikössä on avoinna kiinteistönhoidon työnjohtajan toimi.

Tehtäviin kuuluu kiinteistönhuollon ja teknisten huoltojen suunnittelu ja ohjaus. Teet tiivistä yhteistyötä kiinteistönhoitajien kanssa huoltosuunnitelmien mukaisten töiden toteuttamisessa sekä ohjaat vikailmoitusten perusteella korjaustoimintaa ja osallistut vaativampien korjauksien ja huoltojen suunnitteluun. Määrittelet ja teet työssä tarvittavat hankinnat sekä laadit ja seuraat kustannus-paikkasi talousarviota yhdessä ylläpitopäällikön kanssa. Olet oma-aloitteinen, itsenäisen työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava. Toimit esimiehenä yksikön noin 20 kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneet ja ensiluokkaiset tiimit.

Seinäjoen kaupungilla on käytössä sähköinen huoltokirjajärjestelmä Granlund Manager. Toimitiloja kaupungilla on yli 400 000 bruttoneliömetriä, jakautuen noin 300 huoltokohteeseen.

Odotamme sinulta

• Sinulla on vankka, yli 5 vuoden kokemus ja osaaminen julkisiin rakennuksiin kohdistuvan kiinteistönhuollon alalta.
• Sinulla on alalle soveltuva koulutus (esim. insinööri, teknikko tai kiinteistönhuollon erikoisammattitutkinto) sekä useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä.
• Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti.
• Sinulla on hyvät tietotekniikka- ja viestintätaidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemukset ansioluetteloineen sähköisesti Kuntarekry.fi kautta 28.5.2019 klo 15:00 mennessä (työavain 233195).

Lisätietoja: kaupunginarkkitehti Jussi Aittoniemi, jussi.aittoniemiseinajoki.fi, p. 040 585 3917Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja