+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Helmikuu » Seinäjoen kaupungin Kaupunkiympäristön toimialalla on haettavana ympäristönsuojelujohtajan virka

Seinäjoen kaupungin Kaupunkiympäristön toimialalla on haettavana ympäristönsuojelujohtajan virka

15.2.2018, klo 11:27

Ympäristönsuojelu sisältää ympäristöä pilaavan toiminnan, jätehuollon, vesiensuojelun, ilmansuojelun, meluntorjunnan, maastoliikenteen sekä maa-ainestenoton lupa-, ilmoitus- ja valvonta-asiat, ympäristönsuojelun, luonnonsuojelun, virkistyskäytön ja maankäytön suunnittelun yhteistyö- ja kehittämistehtäviä sekä ympäristön tilan seurantaa.

Ympäristönsuojelujohtaja vastaa Seinäjoen kaupungin lupa-asiain lautakunnalle kuuluvien ympäristönsuojeluviranomaisen tehtävien hoidosta sekä ympäristönsuojelun edistämisestä, tuloksellisuudesta ja kehittämisestä Seinäjoella tai sopimuksin muilla yhteistyöalueilla. Ympäristönsuojelujohtaja on kaupunkiympäristön toimialan johtoryhmän jäsen.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Muina vaatimuksina ovat hyvä kokemus toimialasta, hyvä kokemus tuloksellisesta johtamisesta, sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä riittävä englanninkielen taito. Lisäksi tarvitaan esimies- ja johtamistaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ympäristölainsäädännön ja kunnallishallinnon tuntemusta. Viran hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista kuukauden kuluessa virantäyttöpäätöksen tultua lainvoimaiseksi, esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemus toimitetaan sähköisesti 19.3.2018 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta. Työavain 168925.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Palkkaus: hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen mukaan

Lisätietoja antavat:

kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa p. 0408261007 juha.takamaaseinajoki.fi
ympäristönsuojelujohtaja Pirjo Korhonen p. 0505811696 pirjo.korhonenseinajoki.fi

Työ alkaa: 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fiLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja