+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » Kone- ja kuljetuskeskus hakee autonkuljettajaa

Kone- ja kuljetuskeskus hakee autonkuljettajaa

9.1.2018, klo 11:43

Kone- ja kuljetuskeskus on palveluyksikkö, joka tarjoaa kuljetus- ja työkonepalveluja ensisijaisesti kaupungin omille yksiköille.

Työtehtävät koostuvat pääasiassa konekeskuksen eri tehtävistä (auraus, liukkauden torjunta jne.) sekä vanhusten ateriapalvelukuljetuksista ja muista kappaletavarakuljetuksista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vaatimuksena on vähintään C1EC-luokan ajokortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyystutkinto suoritettuna.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävän aloitus 1.3. tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen TTES:n mukaan.

Tehtävää haetaan KuntaRekryn kautta. Työavain 163554. Hakemusten tulee olla perillä perjantaina 26.1.2018 klo 15.00.

Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo. 9:00 – 15:00 koneteknikko Hannu Lahti, 06 – 416 2236 tai logistiikkapäällikkö Juha Kokko, 06 – 416 6480.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja