+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Marraskuu » Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee osa-aikaisia iltaohjaajia

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee osa-aikaisia iltaohjaajia

21.11.2018, klo 13:17

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee osa-aikaisia ILTAOHJAAJIA nuorisotilojen ohjaustehtäviin. Työmäärät ovat 10 - 15 tuntia / viikko. Odotamme hakijalta alan ammatillista koulutusta, opiskelua tai työkokemusta sekä itsenäistä työotetta, yhteistyötaitoja ja vastuuntuntoa. Tehtävään valitulla on velvollisuus esittää lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset: www.kuntarekry.fi 6.12.2018 klo 23:00 mennessä, työavain 204779Organisaation kuvaus

Tule meille töihin!
Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.
Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.
Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.
Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.
www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi)
www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki)
www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi)
www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki)
www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki)
www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401)
www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki)
www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)

Yhteystiedot:

Nuorisotoimenjohtaja Pekka Hautamäki p. 06 416 6385


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja