+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työ ja yrittäminen » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Käykö munkki? houkuttelee varusmiehiä työnhakuun Seinäjoelle

Käykö munkki? houkuttelee varusmiehiä työnhakuun Seinäjoelle

12.2.2018, klo 10:52

Seinäjoen kaupunki, Into Seinäjoki Oy ja seinäjokelaiset yritykset tempaisevat yhdessä rekrytointitapahtuman Niinisalon varuskunnassa. Tapahtuman idea on markkinoida Seinäjokea asuinpaikkana ja kertoa, että alueella on työpaikkoja vailla tekijää.


Liki 20 yritystä on ilmoittanut tapahtumaan noin 100 auki olevaa työpaikkaa. Työpaikat löytyvät myös toihinseinajoelle.fi-sivustolta.
- Testaamme tällaista tapahtumakonseptia nyt ensimmäistä kertaa. Mikäli se toimii, aiomme toteuttaa vastaavia tilaisuuksia muissakin eteläpohjalaisvaltaisissa varuskunnissa, Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö toteaa.

Työpaikkojen määrä yllätti Pauliina Hautamäen, joka on Into Seinäjoessa hoitanut yritysten kontaktoimisen ja innostamisen mukaan.
- Arvioimme saavamme parikymmentä paikkaa, mutta hyvin nopeasti niitä kertyi yli sata. Vierailu kasarmilla on yksi kanava näiden työpaikkojen täyttämiseen. Toki toivomme, että mahdollisimman moni muukin löytää uudistuneeseen verkkopalveluumme ja yritykset pystyvät täyttämään avoimia paikkoja.

Idea Käykö munkki -iltaan syntyi Seinäjoelle talven kuluessa perustetussa teknologiayritysten TechTeamissa. Nopealla kokeilulla haluttiin heti tuoreeltaan vastata yritysten huutoon.

Niinisalon Käykö munkki -illassa varusmiehet ja -naiset saavat täyttää tapahtumailtana avoimia työhakemuksia ja osallistua Solar Sound -festarien lippujen arvontaan.

Tapahtumassa on tarjolla työpaikkoja seuraavilta yrityksiltä:
A-lehdet
AK Infra
Atria Oyj
Doorway Oy
Eepee kesätyöhaku
Ferrum Steel Oy
Finn-Power Oy
Hansacon Oy
ISS Oy
LVI-Tec Oy
Mallaskosken Panimoravintola
Palax Oy
Prp Oy
Pwg Oy
Turomar Oy/Muuttopalvelu Rantanen
Uppalan Kartano
Seinäjoen kaupunki
SOL Henkilöstöpalvelut
Smile-henkilöstöpalvelut Oy
Staffpoint Oy

Lisäksi Tibnor ja Nevera ovat halunneet olla esillä ja vastaanottaa vapaamuotoisia hakemuksia, vaikka paikkoja ei juuri nyt ole auki.

Mikäli yritys haluaa vielä päästä mukaan tapahtumaan, lisätietoja antaa Pauliina Hautamäki p. 0400 754 878.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja