+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Sahaja Yoga - tasapainoa elämään

Takaisin hakutuloksiin

Sahaja Yoga - tasapainoa elämään

to 19.3.2020 klo 19:00

Sahaja joogan esittely, musiikkia ja meditaatiota.

Sahaja Yoga on tie itsetuntemukseen ja sitä voi harjoittaa jokainen iästä, kunnosta ja taustasta riippumatta. Meditaatioon perustuvan Sahaja Yogan avulla oppii tiedostamaan hiljaisuudesta kumpuavan voiman. Sen avulla voi löytää rauhaa, iloa ja tasapainoa arjessa.

Päivän tapahtumat ja haasteet on myös helpompi kohdata meditoimisen myötä. Joogameditaation avulla voi oppia elämään nykyhetkessä, jolloin pystyy olemaan murehtimatta liikoja mennyttä tai tulevaa. Tutkimusten mukaan meditaatiolla on terveyttä edistävä vaikutus. Sen on havaittu myös lisäävän keskittymiskykyä sekä onnellisuutta. Meditaatio helpottaa stressiä sekä monia fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia.

Päivittäinen pienikin meditaatiohetki tuo meidät lähemmäs todellista itseämme. Meditaatio hävittää elämästämme sirpaleisuutta ja kiireisyyden tunnetta, jolloin arjen hallinta paranee. Sahaja Yogan tekniikka on helppo oppia ja sitä opetetaan ilmaiseksi.
Aika:

to 19.3.2020 klo 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Hotelli Alma, uusi torni, Ruukintie 4
Järjestäjä: Sahaja Yogan tuki ry.
Internet: https://www.facebook.com/events/203495764382406/
Internet: www.jooga.org
Lisätietoja: Ei tarvi ottaa jumppamattoa eikä -vaatteita. Vapaa pääsy!

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja