+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Ruokaprovinssi kaupoissa 2020

Takaisin hakutuloksiin

Ruokaprovinssi kaupoissa 2020

pe 27.3.2020 klo 10:00 – la 28.3.2020 klo 20:00

Seinäjoen Ammattikorkeakoulun organisoma Ruokaprovinssi kaupoissa –kampanja rantautuu jälleen Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppoihin. Kampanjaa on toteuttamassa noin 130 Seinäjoen Ammattikorkeakoulun opiskelijaa, 9 kauppaa, 5 ravintolaa sekä 5 elintarvikeyritystä. Kampanjalla halutaan nostattaa Etelä-Pohjanmaan elintarvikeyritysten tietoutta, paikallisen osaamisen ylpeyttä sekä kehittää koulutuksen työelämäyhteistyötä.

Edellisen vuoden tapaan Seinäjoen Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijat ovat maistattamassa elintarvikeyritysten laadukkaita tuotteita Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kaupoissa. Tänä vuonna kampanjassa ovat seuraavat elintarvikeyritykset: Pirjon Pakari, Alavuden Öljynpuristamo, Linseed Oy, Rantalan Liha sekä Fresh Sallad & Deli Oy.

Yritysten tuotteisiin on mahdollista tutustua ja maistella 27.3.-28.3 klo 10:00-20:00 välisenä aikana seuraavissa kaupoissa: Prisma Hyllykallio, S-Market Kauhava, S-Market Alavus, S-Market Lapua, S-Market Ilmajoki, S-Market Tanelinranta, S-Market Pajuluoma, S-Market Kivistö sekä S-Market Jouppi.

Tämän lisäksi mukana on Seinäjoen Ammattikorkeakoulun toisen ja kolmannen vuoden restonomiopiskelijoita. Restonomiopiskelijat suunnittelevat mukana oleville Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ravintoiloille (Matador, Talriikki,Presso,Ulpu ja Pub Wilson) uuden annoksen käyttäen mukana olevien elintarvikeyritysten tuotteita. Näitä annoksia on mahdollista päästä maistelemaan seuraavissa kaupoissa: Prisma Hyllykallio, S-Market Tanelinranta ja S-Market Pajuluoma 27.3. – 28.3 klo 10:00-20:00 välisenä aikana.

Tervetuloa tutustumaan Etelä-Pohjanmaan elintarvikealan osaamiseen. Tule ja maista lähialueen herkkuja!
Aika:

pe 27.3.2020 klo 10:00 – la 28.3.2020 klo 20:00

Järjestäjä: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu ja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Internet: https://www.facebook.com/events/sein%C3%A4joen-kaupunki-city-of-sein%C3%A4joki/ruokaprovinssi-kaupoissa-2020/502185334015402/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja