+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Helena Petäistön Kuohuva Eurooppa -luento

Takaisin hakutuloksiin

Helena Petäistön Kuohuva Eurooppa -luento

ti 25.2.2020 klo 18:00

Toimittaja ja tietokirjailija Helena Petäistö luennoi aiheesta Kuohuva Eurooppa Seinäjoen kaupungintalon valtuustosalissa tiistaina 25.2. klo 18.00. Tilaisuudessa myynnissä myös Helenan kirjoja signeerattuna. Tervetuloa, tilaisuus on kaikille avoin!

Helena Petäistö on pitkäaikainen Pariisin ja Brysselin kirjeenvaihtaja. Hän on yksi Suomen tunnetuimmista ulkomaankirjeenvaihtajista ja journalisteista. Petäistö on raportoinut monipuolisesti ja syvällisesti yli kolmen vuosikymmenen ajan Ranskan ja Euroopan Unionin asioista. Hän on kirjoittanut useita Ranskaa ja Ranskan politiikkaa sekä Euroopan kaupunkeja ja matkailua koskevia kirjoja. Kirjeenvaihtajan työn jälkeen hän jatkaa sujuvasanaisena kolumnistina ja suosittuna esitelmöitsijänä. Petäistö on palkittu mm. Ranskan Kunnialogioonan upseerimerkillä ja Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla. Hänet nimitetään Oulun yliopiston kunniatohtoriksi tämän vuoden toukokuussa.
Aika:

ti 25.2.2020 klo 18:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Kaupungintalo, Kirkkokatu 6, Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen Suomi-Ranska yhdistys
Internet: https://www.facebook.com/events/470417637175645/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja