+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Lempeitä lauluja -laulelmakonsertti

Takaisin hakutuloksiin

Lempeitä lauluja -laulelmakonsertti

la 15.2.2020 klo 16:00

Leena Pyylampi, laulu, piano ja sävellys
sekä sanoitukset pääosin

Suuret elämänmuutokset avaavat ihmistä katsomaan tarkemmin itseään -ne voivat myös synnyttää yllättäviä lauluja! Kun uskaltaa kääntyä sisäänpäin, saattaa löytää sen herkän, epätäydellisen, vahvan ja hauraan, aidon itsensä. Tässä konsertissa kuullaan pääosin Leenan uusia lauluja kuten Rakkauslaulu itselle, Turva, Sisälläni elämän valo, Silitä runolla ja Jos saisin omakseni maapallon. Lempeitä lauluja kasvusta, ihmisyydestä, elämän ilosta, ihmisen ja luonnon kunnioittamisesta sekä rakkaudesta. Nämä laulut voivat lohduttaa, ilahduttaa, ajatteluttaa tai viihdyttää. Tervetuloa! Kesto n. 1 h.

Liput 12/10 e ovelta käteisellä
Tiedustelut ja varaukset p. 040 751 7552 / leena@leenapyylampi.net

-https://www.facebook.com/events/459217134768846/
www.leenapyylampi.net www.uppalankartano.fi
-Jos saisin omakseni maapallon: https://www.youtube.com/watch?v=PUT_fhoUja4

Leena Pyylampi on Alauvudella syntynyt ja lapsuutensa viettänyt, nykyään jyväskyläläinen laulaja-pianisti, lauluntekijä ja Laulava Pupujussi. Hän on kiertänyt esiintymässä eri puolilla Suomen jo 25 vuotta ja tuonut lauluillaan iloa kaiken ikäisille ihmisille erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Leena on säveltää laulelmia ja lastenlauluja omiin teksteihin, sekä monien runoilijoiden teksteihin mm. Sirpa Hänninen, Sari Kanala, Leena Laulajainen ja Tuula Korolainen. Hän on säveltänyt musiikin kolmeen lastennäytelmään, ja toiminut Teatteriseurue Pii:ssä muusikko-näyttelijänä. Leena tekee yhteistyötä muusikoiden, kirjoilijoiden ja näyttelijöiden kanssa. Laulujen ohella Leena kirjoittaa runoja. Hän on tuottanut lukuisia laulelmakonsertteja ja julkaissut 5 cd:tä ja yhden runokirjan.
Aika:

la 15.2.2020 klo 16:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Uppalan Kartano, Ilmarisenkatu 14
Järjestäjä: Leena Pyylampi
Internet: https://www.facebook.com/events/459217134768846/
Internet: www.leenapyylampi.net
Lisätietoja: 25 -vuotistaiteilijajuhlakonsertti

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja