+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Beethoven 250 -konsertti

Takaisin hakutuloksiin

Beethoven 250 -konsertti

to 23.1.2020 klo 19:00

SEINÄJOEN KAUPUNGINORKESTERI
Ludvig van Beethoven: Duo nro. 1 C-duuri klarinetille ja fagotille WoO 27 | Ludvig van Beethoven: Septetto Es-duuri Op. 20 | Edward Elgar (sov. puhallinkvintetille R. Thompson): Enigma-muunnelmat op. 36 (lyhennetty versio) | Ludvig van Beethoven: Suuri fuuga (Große Fuge) Op. 133
Vuonna 2020 maailma juhlii neroa, titaania, visionääriä, humanistia ja ensimmäistä romantikkoa. SKOR ottaa osaa juhlallisuuksiin omalla kamarikonsertillaan. Beethovenin musiikin innostava tenho ja lohduttava sointu on todiste inhimillisestä luomisvoimasta. Konsertti päättyy Suuri Fuuga (Große Fuge) –teokseen. Se on jäänyt elämään Beethovenin kenties hämmentävimpänä sävellyksenä, sitä on pidetty häiritsevänä ja rajuna!
Ennen konserttia Alkusoitto klo 18.30 aulassa.
Aika:

to 23.1.2020 klo 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoki-sali, Kampustalo Kalevankatu 35
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunginorkesteri
Internet: www.skor.fi
Lisätietoja: Liput 15/12 €

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja